Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Microsoft 365 Personal – 1 χρόνος

GR
ελληνικά και περισσότερες από 10 άλλες γλώσσες
 • GB αγγλικά
 • DE γερμανικά
 • FR γαλλικά
 • IT ιταλικά
 • PT πορτογαλικά
 • ES ισπανικά
 • RU ρωσικά
 • BG βουλγαρικά
 • TR τουρκικά
 • HR κροατικά
 • + αρκετές άλλες γλώσσες
product-img-forscope-Microsoft-365-Personal@0.5x
Η εικόνα προορίζεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παραδίδουμε το προϊόν χωρίς συσκευασία.
express-delivery
Σε απόθεμαπαράδοση εντός 5 λεπτών
Προσωρινα εκτος αποθεματος
Παράδοση μέσω e-mail
Πελάτες μας αγοράζουν επίσης
58,06 €
56,99 €
70,67 € Συμπ. ΦΠΑ (24%)
To 96% των πελατών συστήνουν αγορές στο forscope.gr
 • Ψηφιακό πιστοποιητικό
 • Μεταβιβάσιμο (online ενεργοποίηση)
 • 1ετής συνδρομή για 1 χρήστη
 • Μόνο για μη εμπορική χρήση
 • Συμβατό με το λειτουργικό σύστημα Windows, macOS, Android και iOS
 • Περιεχόμενα: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access
 • Υπηρεσίες: OneDrive
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νέα συνδρομή ή για ανανέωση
 • Σημαντικό: Στα συνδρομητικά προϊόντα της Microsoft δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.
Τύπος προϊόντος:
πλήρη έκδοση
Τύπος διανομής:
συνδρομή · ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Ισχύει για:
1 χρόνο
Μεταβιβασιμότητα:
μεταβιβάσιμη
Μέθοδος εγκατάστασης:
εγκατάσταση από το αρχείο εγκατάστασης του κατασκευαστή (παρέχουμε έναν σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου)
Αρχιτεκτονική:
32/64 bit
Συμβατότητα OS:
Windows, macOS, Android, iOS
Χρήση:
για μη εμπορική χρήση μόνο
Γλώσσα:
πολύγλωσσο λογισμικό
Συμβατότητα MS Office:
MS Office Home and Student, MS Office Home and Business, MS Office Professional
Συμβατοί κωδικοί προϊόντων (P / N):
QQ2-00021, QQ2-00742, QQ2-00790, QQ2-00543, QQ2-00768, QQ2-00012
 • Πιστοποιητικό λογισμικού
 • Τεκμηρίωση σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ (Δήλωση πωλητή)
 • Επιβεβαίωση αγοράς (τιμολόγιο)
 • Αρχείο εγκατάστασης για λήψη
Ανάλυση της οθόνης:
1280×768 ή μεγαλύτερη οθόνη
Λειτουργικό σύστημα:
Windows 7, 8.1, 10, Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016; τρεις τελευταίες εκδόσεις macOS
Γραφικά:
επεξεργαστής γραφικών DirectX 9 με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 2.0
Χώρος στον σκληρό δίσκο:
4 GB (για Windows); 10 GB (για Mac)
Μνήμη:
4 GB RAM
Επεξεργαστής:
επεξεργαστή διπλού πυρήνα, 1.6 GHz

Microsoft 365 Personal – 1 χρόνος

Το Microsoft 365 Personal είναι μια σουίτα παραγωγικότητας cloud με συνδρομή που προσφέρει Word, Excel, PowerPoint, Outlook και Access και Publisher για PC καθώς και άλλες υπηρεσίες. Η σουίτα διαθέτει επίσης ένα χώρο αποθήκευσης 1TB στο Microsoft OneDrive και 60 λεπτά Skype κλήσεις το μήνα για εύκολη επικοινωνία και συνεργασία με άλλους.

Οι εφαρμογές ενημερώνονται αυτόματα και δίπλα σε τακτικές μεγάλες διορθώσεις και ενημερώσεις ασφαλείας, θα λάβετε αμέσως όλα τα νέα χαρακτηριστικά. Επιπλέον, σε αντίθεση με τους ιδιοκτήτες αυτόνομων προγραμμάτων του Office, οι συνδρομητές του Microsoft 365 έχουν πρόσβαση σε λειτουργίες που σχετίζονται με το cloud!

Σημαντικό: Αυτή είναι μια άδεια εγγραφής για έναν μόνο χρήστη, ο οποίος μπορεί να εγκαταστήσει εφαρμογές του Office σε 1 υπολογιστή ή Mac, 1 tablet και 1 smartphone.

 

Το Word 365 θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εύκολα μοντέρνα και σαφώς δομημένα έγγραφα. Τα νέα εργαλεία για την αναγνώριση ομιλίας και τη βελτιωμένη τεχνολογία για την ανίχνευση σφαλμάτων ορθογραφίας και γραμματικής μαζί με το εργαλείο Μεταφραστής της Microsoft θα παράσχουν μεγάλη υποστήριξη στη γραφή σας ανεξάρτητα από τη γλώσσα στην οποία γράφετε. Το Word 365 προσφέρει επίσης τη μετατροπή των εγγράφων σε ένα interactive, για την κοινή χρήση ιστοσελίδων.

 

Το Excel 365 φέρνει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο που κάνει το πρόγραμμα ευχάριστο σε όλες τις οθόνες. Θα σας βοηθήσει να χειρίζεστε γρήγορα και με ακρίβεια διάφορους τύπους και ποσά δεδομένων. Δημιουργήστε υπολογιστικά φύλλα από πρότυπα και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να μετατρέψετε τα δεδομένα σας σε μοναδικά έγγραφα. Παρουσιάστε τα αποτελέσματα της ανάλυσης δεδομένων σας στους συναδέλφους σας με μια μορφή που θα είναι εύκολη στην κατανόηση. Απολαύστε νέες λειτουργίες όπως τα 3D Μοντέλα, το Scalable Vector Graphics, τις εξισώσεις μελανιών για την ενσωμάτωση σύνθετων μαθηματικών εξισώσεων και ακόμη περισσότερο!

 

Με το PowerPoint 365 μπορείτε να παρουσιάσετε τις φωτογραφίες, τις επιχειρηματικές σας ιδέες, τα σχέδια ή τις εκθέσεις σας με εξαιρετικά εξελιγμένο τρόπο. Φορέστε την ιστορία και τις ιδέες σας σε ένα όμορφο σχέδιο που τροφοδοτείται από πλούσια κινούμενα σχέδια, PowerPoint Morph, κινηματογραφική κίνηση ή μοντέλα 3D. Η νέα λειτουργία ζουμ PowerPoint εισάγει μη γραμμική αφήγηση που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε διαδραστικές διαφάνειες που θα σας δώσουν μια νέα όψη στις παρουσιάσεις σας. Χρησιμοποιήστε τα μηνύματα στα σχόλια για να ενημερώσετε τους συναδέλφους σας όταν χρειάζεστε τη συμβολή τους και απολαύστε γρήγορη συνεργασία από οπουδήποτε.

 

Το Outlook 365 είναι η κορυφαία εφαρμογή διαχείρισης για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την αποθήκευση επαφών και τη διαχείριση εργασιών, καθώς και προσωπικά και ομαδικά ημερολόγια. Μια από τις νέες προσθήκες είναι η λειτουργία εστιασμένων εισερχομένων που χωρίζει τα εισερχόμενά σας στην καρτέλα Εστίαση, που περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την καρτέλα "Άλλα", όπου μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στα μηνύματα που δεν είναι τόσο σημαντικά. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις απαντήσεις των ανθρώπων σε ένα αίτημα συσκέψεων, να χρησιμοποιήσετε τις εντολές "@" για την επισήμανση προσώπων στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να επιλέξετε ένα χρόνο που να λειτουργεί για όλους και να προγραμματίσετε συναντήσεις σε διαφορετικές ζώνες ώρας.

Το Outlook 365 φέρνει ακόμα καλύτερους τρόπους για να εκφράσετε τον εαυτό σας, επιτρέποντας τη χρήση κινούμενων GIF. Το πρόγραμμα ενημερώνεται συνεχώς και παρέχει τις καλύτερες δυνατότητες επικοινωνίας που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας.

 

Η εφαρμογή OneNote δεν αποτελεί μέρος της σουίτας του Microsoft 365 και έχει αντικατασταθεί με το OneNote για Windows, το οποίο περιλαμβάνεται στα Windows 10.

 

Το Publisher 365 (μόνο για PC) σας βοηθά να δημιουργείτε, να προσαρμόζετε και να μοιράζεστε ένα ευρύ φάσμα δημοσιεύσεων επαγγελματικής ποιότητας. Είτε πρόκειται για μάρκετινγκ, είτε για υλικά πωλήσεων για εκτύπωση, δημοσιεύσεις για τον ιστότοπό σας ή ενημερωτικά δελτία, το Publisher θα σας βοηθήσει να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Το Access 2019 (μόνο για PC) σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων ακόμα και όταν δεν είστε ειδικός της βάσης δεδομένων ή έχετε την ικανότητα να γράφετε κώδικα. Αυτό το ισχυρό σύστημα διαχείρισης σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε, να ταξινομείτε, να αναλύετε, να συνοψίζετε και να παρουσιάζετε ένα τεράστιο όγκο δεδομένων. Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει πολλά βελτιωμένα εργαλεία και δυνατότητες. Ο μεγάλος αριθμός δεδομένων σας μπορεί να υπολογιστεί πολύ πιο αποτελεσματικά τώρα!

 

Το Microsoft OneDrive 365 παρέχει ένα χώρο αποθήκευσης 1TB για εύκολη κοινή χρήση και συνεργασία στα αρχεία σας σε πραγματικό χρόνο.

 

Το Skype 365 συνδέει ανθρώπους παρέχοντας δωρεάν τηλεοπτικές και φωνητικές κλήσεις (τόσο συνομιλίες ενός προς ένα όσο και ομαδικές), επικοινωνία μέσω ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και κοινή χρήση αρχείων. Περιλαμβάνει 60 λεπτά δωρεάν κλήσεις το μήνα και σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα. Μείνετε συνδεδεμένοι με άλλους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε!

Αίτημα προϊόντος

Περίληψη

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι

  Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες