Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Microsoft 365 Business Standard – 1 χρόνος

GR
ελληνικά και περισσότερες από 10 άλλες γλώσσες
 • GB αγγλικά
 • DE γερμανικά
 • FR γαλλικά
 • IT ιταλικά
 • PT πορτογαλικά
 • ES ισπανικά
 • RU ρωσικά
 • BG βουλγαρικά
 • TR τουρκικά
 • HR κροατικά
 • + αρκετές άλλες γλώσσες
product-img-forscope-Microsoft-365-Business-Standard@0.5x
Η εικόνα προορίζεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παραδίδουμε το προϊόν χωρίς συσκευασία.
Τύπος λογισμικού:
συνδρομητικό
Παραλλαγή: ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Σε απόθεμαΗλεκτρονική παράδοση εντός 1-2 ημερών
Προσωρινα εκτος αποθεματος
Παράδοση μέσω e-mail
142,00 €
141,99 €
176,07 € Συμπ. ΦΠΑ (24%)

Θέλετε συμβουλές για ένα project και να πάρετε μια ειδική προσφορά; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ατομική προσφορά

 • Μεταβιβάσιμο (online ενεργοποίηση)
 • 1ετής συνδρομή για 1 χρήστη
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νέα συνδρομή ή για ανανέωση
 • Σημαντικό: Στα συνδρομητικά προϊόντα της Microsoft δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.
Τύπος προϊόντος:
πλήρη έκδοση
Τύπος διανομής:
συνδρομή · ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Ισχύει για:
1 χρόνο
Μεταβιβασιμότητα:
μεταβιβάσιμη
Μέθοδος εγκατάστασης:
εγκατάσταση από το αρχείο εγκατάστασης του κατασκευαστή (παρέχουμε έναν σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου)
Αρχιτεκτονική:
32/64 bit
Συμβατότητα OS:
Windows, macOS, Android, iOS
Γλώσσα:
πολύγλωσσο λογισμικό
Συμβατότητα MS Office:
MS Office Home and Student, MS Office Home and Business, MS Office Professional
Συμβατοί κωδικοί προϊόντων (P / N):
KLQ-00372
 • Πιστοποιητικό λογισμικού
 • Τεκμηρίωση σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ
 • Επιβεβαίωση αγοράς (τιμολόγιο)
 • Αρχείο εγκατάστασης για λήψη
Επεξεργαστής:
επεξεργαστή διπλού πυρήνα, 1.6 GHz
Μνήμη:
4 GB RAM
Χώρος στον σκληρό δίσκο:
4 GB (για Windows); 10 GB (για Mac)
Λειτουργικό σύστημα:
Windows 7, 8.1, 10; δύο πιο πρόσφατες εκδόσεις του macOS
Ανάλυση της οθόνης:
1280×768 ή μεγαλύτερη οθόνη
Γραφικά:
επεξεργαστής γραφικών DirectX 9 με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 2.0

Microsoft 365 Business Standard – 1 χρόνος

Το Microsoft 365 Business Standard αποτελεί μια εξαιρετική λύση για επιχειρήσεις που αναζητούν τις εφαρμογές γραφείου που παρέχει μια κλασική σουίτα με άδεια χρήσης χωρίς ημερομηνία λήξης, όπως το Office 2019 Standard, μαζί με βασικές εφαρμογές και υπηρεσίες συνεργασίας, όπως το OneDrive, το Exchange Online και το SharePoint Online, επαγγελματική ηλεκτρονική αλληλογραφία και αποθήκευση στο νέφος.

Περιεχόμενα προϊόντος:
 • Εφαρμογές Office (εκδόσεις επιτραπέζιου υπολογιστή, ιστού και κινητών): Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access (μόνο για υπολογιστή), Publisher (μόνο για υπολογιστή).
 • Microsoft Teams – διαδικτυακές συσκέψεις και τηλεδιάσκεψη για έως και 300 χρήστες.
 • 1 TB αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive cloud ανά χρήστη.
 • Exchange Online: θυρίδα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με 50 GB και προσαρμοσμένη διεύθυνση τομέα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
 • SharePoint Online: πλατφόρμα συνεργασίας για τη διαχείριση και αποθήκευση εγγράφων.

Λεπτομέρειες αδειοδότησης

Το Microsoft 365 Business Standard επιτρέπει σε κάθε χρήστη να εγκαταστήσει πλήρως τις εφαρμογές του Office σε 5 κινητές συσκευές, 5 tablet και 5 υπολογιστές επιτραπέζιους, φορητούς ή Mac. Μία συνδρομή μπορεί να χρησιμοποιείται από έναν μόνο χρήστη.

Αυτό το συνδρομητικό πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκκίνηση ενός νέου λογαριασμού διαχείρισης ή να προστεθεί σε έναν υφιστάμενο λογαριασμό Microsoft 365 Admin Center. Σημειώστε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν κανονικό, μη επαγγελματικό λογαριασμό Microsoft. Επιπλέον, μπορεί να αγοραστεί μόνο από επιχειρήσεις με έως 300 υπαλλήλους. Οι μεγαλύτερες εταιρείες πρέπει να αγοράσουν τα προγράμματα Microsoft 365 Enterprise.

Χαρακτηριστικά

Όλες οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες του Microsoft 365 ενημερώνονται τακτικά και, εκτός από τις διορθώσεις σφαλμάτων και τις ενημερώσεις ασφαλείας, θα έχετε επίσης όλες τις νεότερες λειτουργίες άμεσα.

Το Word 365 σας παρέχει τα εργαλεία για να δημιουργείτε άκοπα έγγραφα με σύγχρονη εμφάνιση και έξυπνη δομή. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην ανίχνευση ορθογραφικών και γραμματικών λαθών, σε συνδυασμό με τις λειτουργίες αναγνώρισης ομιλίας και το Microsoft Translator, βοηθούν τη συγγραφή σας ανεξάρτητα από τη γλώσσα που χρησιμοποιείται. Το Word 365 προσφέρει επίσης τη δυνατότητα μετατροπής εγγράφων σε PDF ή σε διαδραστικές, εύκολες για κοινοποίηση ιστοσελίδες.

Το Excel 365 σας βοηθά να χειρίζεστε διάφορους τύπους και ποσότητες δεδομένων γρήγορα και με ακρίβεια. Δημιουργήστε λογιστικά φύλλα από πρότυπα και μετατρέψτε τα δεδομένα σας σε συναρπαστικά, σαφή και κατανοητά έγγραφα. Επιταχύνετε την εισαγωγή μαθηματικών δηλώσεων με τη λειτουργία Εξισώσεων Μελανιού, η οποία μετατρέπει αυτόματα τις χειρόγραφες εξισώσεις σε εύχρηστους τύπους και παρουσιάστε τα αποτελέσματα της ανάλυσης των δεδομένων σας με οπτικά συναρπαστικό τρόπο με γραφήματα, διαγράμματα, ακόμη και τρισδιάστατα μοντέλα.

Το PowerPoint 365 παρουσιάζει τις φωτογραφίες σας, τις επιχειρηματικές ιδέες, τα σχέδια ή τις αναφορές σας με έναν ιδιαίτερα εξελιγμένο τρόπο. Προσθέστε δυναμική στην ιστορία και τις ιδέες σας με πλούσια κινούμενα σχέδια, κινηματογραφική κίνηση, μορφοποιήσεις, ζουμ, τρισδιάστατα μοντέλα και πολλά άλλα. Χρησιμοποιήστε το @mentions στα σχόλια για να ενημερώσετε τους συναδέλφους σας όποτε χρειάζεστε τη συμβολή τους και απολαύστε γρήγορη συνεργασία από οπουδήποτε.

Το Outlook 365 είναι η κορυφαία εφαρμογή για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την αποθήκευση επαφών, τη διαχείριση εργασιών και την οργάνωση προσωπικών και ομαδικών ημερολογίων. Δώστε προτεραιότητα στην ατζέντα σας με τη λειτουργία Εστιασμένα Εισερχόμενα, η οποία ταξινομεί τα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην καρτέλα Εστιασμένα και τα λιγότερο σημαντικά στην καρτέλα Άλλα, επισημάνετε τους συναδέλφους σας στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την εντολή "@" ή επιλέξτε μια ώρα που να εξυπηρετεί όλους και προγραμματίστε συναντήσεις σε διαφορετικές χρονικές ζώνες.

Το OneNote 365 ενσωματώνει σχεδόν οποιονδήποτε τύπο αρχείου, από λογιστικά φύλλα του Excel έως βίντεο κλιπ, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας για την τήρηση σημειώσεων. Η εφαρμογή μπορεί να συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές σας, επιτρέποντάς σας να σημειώνετε εντυπώσεις και σημειώσεις στα ψηφιακά σας σημειωματάρια απ' οπουδήποτε.

Το Publisher 365 σάς βοηθά να δημιουργείτε, να προσαρμόζετε και να μοιράζεστε ευρύ φάσμα εκδόσεων επαγγελματικής ποιότητας εύκολα. Είτε πρόκειται για μάρκετινγκ, είτε για υλικά πωλήσεων για εκτύπωση, εκδόσεις για τον ιστότοπό σας ή ενημερωτικά δελτία, το Publisher θα σας βοηθήσει να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς καθυστέρηση.

Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων με την Access 365 ακόμα και όταν δεν είστε ειδικός της βάσης δεδομένων ή έχετε τη γνώση του πώς να γράφετε κώδικα! Αυτό το ισχυρό σύστημα διαχείρισης σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να ταξινομείτε, να αναλύετε, να συνοψίζετε και να παρουσιάζετε εύκολα ένα τεράστιο όγκο δεδομένων. Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει πολλά βελτιωμένα εργαλεία και χαρακτηριστικά.

Το Microsoft Teams είναι ένα δημοφιλές, ευρέως χρησιμοποιούμενο λογισμικό ομαδικής εργασίας που βασίζεται σε σύννεφο, του οποίου τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μηνύματα, κοινή χρήση αρχείων, βιντεοκλήσεις και συσκέψεις. Εξαιρετικά προσαρμόσιμο, το MS Teams είναι κατάλληλο για εταιρείες όλων των μεγεθών. Χάρη στην ενσωμάτωση με πολλά άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft όπως το Exchange, το PowerPoint και το SharePoint, το MS Teams επιτρέπει τη συνεργασία σε περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο τόσο από τοπικούς όσο και από απομακρυσμένους υπαλλήλους σε διαφορετικές συσκευές και πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, Android και iOS.

Το OneDrive παρέχει χώρο φιλοξενίας αρχείων έως και 1 TB και πρόσθετες υπηρεσίες συγχρονισμού. Συνδέει όλα τα αρχεία σας στο Microsoft 365 και σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες και συσκευές και σας επιτρέπει να μοιράζεστε και να συνεργάζεστε στα έργα σας με άλλα μέλη της ομάδας σας, ομαλά και διαισθητικά.

Το Exchange Online υλοποιεί μια λύση φιλοξενίας μηνυμάτων παρόμοια με τις δυνατότητες του Microsoft Exchange Server – παρέχει στους χρήστες πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στο κιβώτιο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, στο ημερολόγιο, στις επαφές και στις εργασίες από υπολογιστές, στον παγκόσμιο ιστό και σε κινητές συσκευές.

Το SharePoint Online βοηθά τις επιχειρήσεις να δημιουργούν, να μοιράζονται και να διαχειρίζονται περιεχόμενο, τοποθεσίες, γνώση, χώρους εργασίας και εφαρμογές σε ολόκληρο τον οργανισμό. Με το SharePoint μπορείτε να ενισχύσετε την ομαδική εργασία και τη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών τμημάτων, επιτρέποντάς τους να βρίσκουν και να μοιράζονται γρήγορα όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες εντός και εκτός του οργανισμού σας.


Αναζητάτε κάποια υβριδική λύση; Δείτε το παρακάτω άρθρο μας και μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τόσο τα προϊόντα που βασίζονται σε διαρκή, όσο και τα προϊόντα που βασίζονται σε συνδρομή!
Office 2019, Microsoft 365 ή και τα δύο;

Αίτημα προϊόντος

Περίληψη

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι