Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Επαλήθευση νομιμότητας της άδειας χρήσης λογισμικού

Αφήστε σε μας την επαλήθευση της νομιμότητας για το μεταχειρισμένο λογισμικό σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Έχετε αγοράσει μεταχειρισμένα προϊόντα λογισμικού από άλλους πωλητές ή ηλεκτρονικά καταστήματα και δεν είστε σίγουροι ότι είναι σύννομα; Με τη νέα υπηρεσία επαλήθευσης της νομιμότητας λογισμικού μπορείτε να σταματήσετε να αμφιβάλλετε και να βρείτε εύκολα την απάντηση!

Τι αφορά η υπηρεσία επαλήθευσης νομιμότητας;

Είμαστε οι πρώτοι στον κλάδο που προσφέρουμε στους πελάτες μας έναν τρόπο να επαληθεύουν ότι τα μεταχειρισμένα προϊόντα απεριόριστης άδειας χρήσης Office, Windows ή τα προϊόντα διακομιστή της Microsoft που χρησιμοποιούν είναι απόλυτα νόμιμα. Αντιλαμβανόμαστε ότι για τους οργανισμούς που δεν γνωρίζουν ποια τεκμηρίωση θα χρειάζονταν για έναν έλεγχο, είναι δύσκολο να κρίνουν αν έχουν όλα όσα απαιτεί ο νόμος. Και αυτή ακριβώς είναι η στιγμή που έρχεται στο προσκήνιο η υπηρεσία μας.

Πότε και γιατί να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία;

Η υπηρεσία δημιουργήθηκε με βάση τα σχόλια πελατών που είχαν αγοράσει μεταχειρισμένο λογισμικό από άλλους πωλητές και εκ των υστέρων συνειδητοποίησαν ότι μπορεί να μην είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για έναν πιθανό έλεγχο. Για παράδειγμα, είχαν αγοράσει μόνο ένα κλειδί άδειας χρήσης αλλά όχι μια πραγματική άδεια χρήσης λογισμικού. Εμείς στη Forscope κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η διασφάλιση της νομιμότητας του λογισμικού σας και είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε!

Αυτή η υπηρεσία ενδείκνυται ιδιαίτερα σε περίπτωση που:

  • αγοράσατε μεταχειρισμένο λογισμικό σε τιμές τόσο χαμηλές που κινούν υποψίες, 
  • έχετε αμφιβολίες για την τεκμηρίωση που λάβατε, 
  • παραγγείλατε από προμηθευτή εκτός ΕΕ ή από ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν έχουν πραγματικά γραφεία και διεύθυνση που να μπορεί να εντοπιστεί.

Ποια είναι η διαδικασία επαλήθευσης;

  1. Αρχικά, θα επικοινωνήσετε μαζί μας και θα μας δώσετε πληροφορίες σχετικά με τις άδειες λογισμικού που θέλετε να επαληθεύσουμε.  
  2. Μόλις μας στείλετε τα απαραίτητα έγγραφα, θα προβούμε σε ενδελεχή έλεγχο για να διαπιστώσουμε αν οι άδειές σας είναι νόμιμες και πληρούν τις προϋποθέσεις.
  3. Θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με το αποτέλεσμα της διαδικασίας επαλήθευσης.

Προσοχή: Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την εμπιστευτικότητα των πελατών μας. Για αυτό υπογράφουμε συμφωνητικό εμπιστευτικότητας (NDA) με κάθε πελάτη προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι κάθε πληροφορία που μοιράζεστε μαζί μας παραμένει αυστηρά εμπιστευτική.

Κόστος υπηρεσίας

Η υπηρεσία μας κοστίζει 100€ συν ΦΠΑ, ανεξάρτητα από τον αριθμό των αδειών που θέλετε να επαληθεύσετε, κάτι που την καθιστά μια πολύ προσιτή και βολική λύση για κάθε οργανισμό. 

Θέλετε να αποφύγετε πιθανά νομικά ζητήματα;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Φόρμα επικοινωνίας

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι