Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Πώληση λογισμικού

Κερδίστε χρήματα από το λογισμικό που δεν χρειάζεστε!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Μήπως η εταιρεία ή ο οργανισμός σας διαθέτει προϊόντα λογισμικού με άδειες απεριόριστης διάρκειας, τα οποία δεν χρειάζεστε πλέον; Εάν τα προϊόντα πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις, μπορούμε να τα αγοράσουμε από εσάς!

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε από την πώληση των προϊόντων λογισμικού σας;

Το ποσό που μπορείτε να κερδίσετε θα ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με ποια και πόσα προϊόντα θέλετε να πουλήσετε. Αλλά για να σας δώσουμε μια αίσθηση, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω παράδειγμα αγοράς λογισμικού.

Πώς και προσφέρεστε να αγοράσετε λογισμικό;

Η Forscope είναι μεσίτης λογισμικού, πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο πουλάμε λογισμικό, αλλά και το αγοράζουμε. Υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις (τόσο από νομικής άποψης όσο και από την άποψη της εταιρείας μας) που πρέπει να πληρούνται για να γίνει η αγορά αλλά είναι αρκετά απλές. Ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο των προϋποθέσεων:

Προϋποθέσεις για την αγορά λογισμικού:

  • Είστε εκπρόσωπος μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού (δεν αγοράζουμε λογισμικό από ιδιώτες).
  • Τα προϊόντα που σας ανήκουν είναι απεριόριστης διάρκειας (χωρίς συνδρομές), νόμιμα και έχετε αποδείξεις της αγοράς και της αυθεντικότητάς τους.
  • Μπορούμε να αγοράσουμε μόνο συγκεκριμένα προϊόντα λογισμικού, καθώς πρέπει να λάβουμε υπόψη την ποσότητα, τον τύπο και το έτος κυκλοφορίας τους. Ενδιαφερόμαστε για την αγορά των εκδόσεων λογισμικού που επισημαίνονται παρακάτω: Microsoft εκδόσεις 2013 ή νεότερες, Autodesk εκδόσεις 2013 ή νεότερες, VMware vSphere 7.0 ή νεότερες, Oracle 18c ή νεότερες, Adobe CS6, SolidWorks, Solid Edge. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για περισσότερες πληροφορίες.

Ενδιαφέρεστε να πουλήσετε το πλεονάζον λογισμικό σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μπορείτε να προσθέσετε μια λίστα με τα ονόματα των προϊόντων που σας ανήκουν ή άλλα έγγραφα στο συνημμένο αυτής της φόρμας.

Φόρμα επικοινωνίας

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι