Ρυθμίσεις

Microsoft 365 Business Basic – 1 έτος

GR
ελληνικά και περισσότερες από 10 άλλες γλώσσες
 • GB αγγλικά
 • DE γερμανικά
 • FR γαλλικά
 • IT ιταλικά
 • PT πορτογαλικά
 • ES ισπανικά
 • RU ρωσικά
 • BG βουλγαρικά
 • TR τουρκικά
 • HR κροατικά
 • + αρκετές άλλες γλώσσες
product-img-forscope-Microsoft-365-Business-Basic@0.5x
Η εικόνα προορίζεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παραδίδουμε το προϊόν χωρίς συσκευασία.
Τύπος λογισμικού:
συνδρομητικό
Παραλλαγή: ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Σε απόθεμαΗλεκτρονική παράδοση εντός 1-2 ημερών
Προσωρινα εκτος αποθεματος
Παράδοση μέσω e-mail
Πελάτες μας αγοράζουν επίσης
Office 2019 Professional Plus
Office 2019 Professional Plus
529,00 € 189,99 €
62,99 €
78,11 € Συμπ. ΦΠΑ (24%)

Θέλετε συμβουλές για ένα project και να πάρετε μια ειδική προσφορά; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ατομική προσφορά

 • Μεταβιβάσιμο (online ενεργοποίηση)
 • 1ετής συνδρομή για 1 χρήστη
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νέα συνδρομή ή για ανανέωση
 • Σημαντικό: Στα συνδρομητικά προϊόντα της Microsoft δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.
Τύπος προϊόντος:
πλήρη έκδοση
Τύπος διανομής:
συνδρομή · ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Ισχύει για:
1 χρόνο
Μεταβιβασιμότητα:
μεταβιβάσιμη
Μέθοδος εγκατάστασης:
εγκατάσταση από το αρχείο εγκατάστασης του κατασκευαστή (παρέχουμε έναν σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου)
Αρχιτεκτονική:
32/64 bit
Συμβατότητα OS:
Windows, macOS, Android, iOS
 • Πιστοποιητικό λογισμικού
 • Τεκμηρίωση σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ
 • Επιβεβαίωση αγοράς (τιμολόγιο)
 • Αρχείο εγκατάστασης για λήψη
Λειτουργικό σύστημα:
Windows 7, 8.1, 10; δύο πιο πρόσφατες εκδόσεις του macOS
Ανάλυση της οθόνης:
1280×768 ή μεγαλύτερη οθόνη
Γραφικά:
επεξεργαστής γραφικών DirectX 9 με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 2.0

Microsoft 365 Business Basic – 1 έτος

Το Microsoft 365 Business Basic είναι μια σουίτα παραγωγικότητας που ταιριάζει καλύτερα στις εταιρείες που αναζητούν μια προσιτή λύση cloud ως συμπλήρωμα της σουίτας Office για υπολογιστές (όπως το Office 2019). Οι χρήστες του Microsoft 365 Business Basic μπορούν να απολαμβάνουν εφαρμογές web και κινητών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες ειδικά για επιχειρήσεις.

Περιεχόμενα προϊόντος:
 • Microsoft Teams – διαδικτυακές συνεδριάσεις και τηλεδιασκέψεις για έως και 300 χρήστες.
 • Εκδόσεις εφαρμογών του Office για web και κινητά: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote.
 • 1 TB αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive cloud ανά χρήστη.
 • Κιβώτιο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας 50 GB και προσαρμοσμένη διεύθυνση τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Λεπτομέρειες αδειοδότησης

Αυτό το συνδρομητικό πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την έναρξη ενός νέου διαχειριστικού λογαριασμού ή να προστεθεί στον υπάρχοντα Microsoft 365 Business λογαριασμό σας. Σημειώστε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν απλό, μη επιχειρηματικό λογαριασμό Microsoft.

Χαρακτηριστικά

Όλες οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες του Microsoft 365 ενημερώνονται τακτικά και, εκτός από τις διορθώσεις σφαλμάτων και τις ενημερώσεις ασφαλείας, θα έχετε επίσης όλες τις νεότερες λειτουργίες άμεσα.

Το Microsoft Teams είναι ένα δημοφιλές, ευρέως χρησιμοποιούμενο λογισμικό ομαδικής εργασίας που βασίζεται στο cloud και του οποίου οι κύριες λειτουργίες περιλαμβάνουν την ανταλλαγή μηνυμάτων, την κοινή χρήση αρχείων, τις βιντεοκλήσεις και τις συσκέψεις. Εξαιρετικά προσαρμόσιμο, το MS Teams είναι κατάλληλο για εταιρείες κάθε μεγέθους. Χάρη στην ενσωμάτωση πολλών άλλων προϊόντων και υπηρεσιών της Microsoft, όπως το Exchange, το PowerPoint και το SharePoint, το MS Teams επιτρέπει τη συνεργασία επί του περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο από τοπικούς και απομακρυσμένους υπαλλήλους σε διάφορες συσκευές και πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, Android και iOS.

Το Word 365 σας παρέχει τα εργαλεία για να δημιουργείτε άκοπα έγγραφα με σύγχρονη εμφάνιση και έξυπνη δομή. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην ανίχνευση ορθογραφικών και γραμματικών λαθών, σε συνδυασμό με τις λειτουργίες αναγνώρισης ομιλίας και το Microsoft Translator, βοηθούν τη συγγραφή σας ανεξάρτητα από τη γλώσσα που χρησιμοποιείται. Το Word 365 προσφέρει επίσης τη δυνατότητα μετατροπής εγγράφων σε PDF ή σε διαδραστικές, εύκολες για κοινοποίηση ιστοσελίδες.

Το Excel 365 σας βοηθά να χειρίζεστε διάφορους τύπους και ποσότητες δεδομένων γρήγορα και με ακρίβεια. Δημιουργήστε λογιστικά φύλλα από πρότυπα και μετατρέψτε τα δεδομένα σας σε συναρπαστικά, σαφή και κατανοητά έγγραφα. Επιταχύνετε την εισαγωγή μαθηματικών δηλώσεων με τη λειτουργία Εξισώσεων Μελανιού, η οποία μετατρέπει αυτόματα τις χειρόγραφες εξισώσεις σε εύχρηστους τύπους και παρουσιάστε τα αποτελέσματα της ανάλυσης των δεδομένων σας με οπτικά συναρπαστικό τρόπο με γραφήματα, διαγράμματα, ακόμη και τρισδιάστατα μοντέλα.

Το PowerPoint 365 παρουσιάζει τις φωτογραφίες σας, τις επιχειρηματικές ιδέες, τα σχέδια ή τις αναφορές σας με έναν ιδιαίτερα εξελιγμένο τρόπο. Προσθέστε δυναμική στην ιστορία και τις ιδέες σας με πλούσια κινούμενα σχέδια, κινηματογραφική κίνηση, μορφοποιήσεις, ζουμ, τρισδιάστατα μοντέλα και πολλά άλλα. Χρησιμοποιήστε το @mentions στα σχόλια για να ενημερώσετε τους συναδέλφους σας όποτε χρειάζεστε τη συμβολή τους και απολαύστε γρήγορη συνεργασία από οπουδήποτε.

Το Outlook 365 είναι η κορυφαία εφαρμογή για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την αποθήκευση επαφών, τη διαχείριση εργασιών και την οργάνωση προσωπικών και ομαδικών ημερολογίων. Δώστε προτεραιότητα στην ατζέντα σας με τη λειτουργία Εστιασμένα Εισερχόμενα, η οποία ταξινομεί τα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην καρτέλα Εστιασμένα και τα λιγότερο σημαντικά στην καρτέλα Άλλα, επισημάνετε τους συναδέλφους σας στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την εντολή "@" ή επιλέξτε μια ώρα που να εξυπηρετεί όλους και προγραμματίστε συναντήσεις σε διαφορετικές χρονικές ζώνες.

Το OneNote 365 ενσωματώνει σχεδόν οποιονδήποτε τύπο αρχείου, από λογιστικά φύλλα του Excel έως βίντεο κλιπ, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας για την τήρηση σημειώσεων. Η εφαρμογή μπορεί να συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές σας, επιτρέποντάς σας να σημειώνετε εντυπώσεις και σημειώσεις στα ψηφιακά σας σημειωματάρια απ' οπουδήποτε.

Το Το OneDrive παρέχει χώρο φιλοξενίας αρχείων έως και 1 TB και πρόσθετες υπηρεσίες συγχρονισμού. Συνδέει όλα τα αρχεία σας στο Microsoft 365 και σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες και συσκευές και σας επιτρέπει να μοιράζεστε και να συνεργάζεστε στα έργα σας με άλλα μέλη της ομάδας σας, ομαλά και διαισθητικά.

Το Exchange Online υλοποιεί μια λύση φιλοξενίας μηνυμάτων παρόμοια με τις δυνατότητες του Microsoft Exchange Server – παρέχει στους χρήστες πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στο κιβώτιο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, στο ημερολόγιο, στις επαφές και στις εργασίες από υπολογιστές, στον παγκόσμιο ιστό και σε κινητές συσκευές.

Το SharePoint Online βοηθά τις επιχειρήσεις να δημιουργούν, να μοιράζονται και να διαχειρίζονται περιεχόμενο, τοποθεσίες, γνώση, χώρους εργασίας και εφαρμογές σε ολόκληρο τον οργανισμό. Με το SharePoint μπορείτε να ενισχύσετε την ομαδική εργασία και τη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών τμημάτων, επιτρέποντάς τους να βρίσκουν και να μοιράζονται γρήγορα όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες εντός και εκτός του οργανισμού σας.


Αναζητάτε κάποια υβριδική λύση; Δείτε το παρακάτω άρθρο μας και μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τόσο τα προϊόντα που βασίζονται σε διαρκή, όσο και τα προϊόντα που βασίζονται σε συνδρομή!
Office 2019, Microsoft 365 ή και τα δύο;

Αίτημα προϊόντος

Περίληψη

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι