Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Forscope Reseller Program

Γίνετε συνεργάτης μας και αυξήστε τα κέρδη σας από το λογισμικό!

Εγγραφείτε τώρα

Σταθερή εταιρεία

Διαθέτουμε περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην πώληση μεταχειρισμένου λογισμικού και μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε προμηθεύσει προϊόντα λογισμικού σε πάνω από 50.000 εμπορικούς πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Υψηλότερο περιθώριο κέρδους

Μπορείτε να απολαμβάνετε ένα πολύ υψηλότερο περιθώριο κέρδους από ό,τι θα μπορούσατε διαφορετικά – απλώς με την πώληση προϊόντων λογισμικού που παρέχει η εταιρεία μας!

Συμβουλευτικές υπηρεσίες αδειοδότησης

Χάρη στις εκτεταμένες γνώσεις μας σχετικά με την αδειοδότηση, μπορούμε να σας προτείνουμε όχι μόνο την κατάλληλη αλλά επίσης τη φθηνότερη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε οργανισμού.

Νομικές εγγυήσεις

Μαζί με τεκμηρίωση έτοιμη για έλεγχο, παρέχουμε επίσης διά βίου νομική εγγύηση που εξασφαλίζει ότι οι αγορές γίνονται χωρίς κίνδυνο.

Οι μεγαλύτεροι στην περιοχή

Δραστηριοποιούμαστε σε 9 ευρωπαϊκές αγορές στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, διατηρώντας παράλληλα μια τοπική προσέγγιση για κάθε χώρα.

Συστάσεις και προηγούμενα έργα

Slovenské elektrárne, a.s.

Πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, Σλοβακία

Ο μεγαλύτερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στη Σλοβακία ήθελε να αναβαθμίσει παλαιότερες εκδόσεις του λογισμικού που χρησιμοποιούσαν οι υπάλληλοί του. Εκτός από την εξοικονόμηση κόστους, τα δεδομένα της εταιρείας συνεχίζουν να προστατεύονται με τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας και η παραγωγικότητά της μπορεί να αυξηθεί!

Εξοικονομηση: 72%

Nemocnica Poprad

Νοσοκομείο, Σλοβακία

Το κύριο νοσοκομείο του Poprad χρειαζόταν να αγοράσει νεότερες εκδόσεις των προϊόντων Microsoft Office για τους υπαλλήλους του. Η προσφορά μας (η οποία επιλέχθηκε σε δημόσιο διαγωνισμό) επέτρεψε στο νοσοκομείο να αποκτήσει προϊόντα λογισμικού σε τιμή χαμηλότερη κατά 80% από ό,τι αν τα αγόραζε καινούργια! Οι πόροι που εξοικονομήθηκαν μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για κάποιον άκρως απαραίτητο εξοπλισμό, προς όφελος τόσο των ασθενών όσο και των γιατρών.

Εξοικονομηση: 80%

Δήμος Příbram

Δήμος, Τσεχία

Ο Δήμος Příbram έπρεπε να αναβαθμίσει το λογισμικό του διακομιστή της για τις εσωτερικές του επικοινωνίες. Αγοράζοντας προϊόντα από εμάς, εξοικονόμησαν περισσότερα από 15.000 €, τα οποία – για να σας δώσουμε μια αίσθηση – αντιστοιχούν στο ποσό που θα δαπανήσουν για την επισκευή του τοπόσημού τους, του γρανιτένιου σιντριβανιού.

Εξοικονομηση: 15 000 €

Národná diaľničná spoločnosť

Εθνική εταιρεία αυτοκινητοδρόμων, Σλοβακία

Κρατική εταιρεία που ασχολείται με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων σε ολόκληρη τη Σλοβακία έπρεπε να διευρύνει την υποδομή των διακομιστών της. Χάρη στις γνώσεις μας σχετικά με την αδειοδότηση, μπορέσαμε να προσφέρουμε μια πολύ φθηνότερη επιλογή από αυτήν που είχε αρχικά ζητηθεί, επιτυγχάνοντας την εξοικονόμηση ενός τεράστιου ποσού!

Εξοικονομηση: 77%
Δείτε όλες τις συστάσεις

Συνεργασία και πιστοποίηση

Εγγραφή στο Reseller Program της Forscope

  • Έως και 50% χαμηλότερες τιμές προϊόντων
  • Παροχή συμβουλών αδειοδότησης για έργα από εξειδικευμένο επαγγελματία με πιστοποίηση BSA
  • Δυνατότητα εξόφλησης με τιμολόγιο
  • Κάθε πελάτης έχει τον δικό του Sales Manager
  • Βοήθεια στην προετοιμασία της νομικής τεκμηρίωσης για έργα

Φόρμα επικοινωνίας

Συχνές ερωτήσεις

Είναι νόμιμο το μεταχειρισμένο λογισμικό;

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ) έκρινε το 2012 ότι η πώληση μεταχειρισμένου λογισμικού είναι νόμιμη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το νομικό υπόβαθρο του μεταχειρισμένου λογισμικού εδώ. Παρέχουμε επίσης νομική εγγύηση εφ' όρου ζωής. Αν ψάχνετε πληροφορίες σχετικά με το μεταχειρισμένο λογισμικό και τους ελέγχους, διαβάστε το άρθρο μας.

Τι ακριβώς θα λάβουμε εφόσον κάνουμε μια παραγγελία;

Θα λάβετε ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που περιέχει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για τα προϊόντα που αγοράσατε. Χάρη στη λειτουργία Δεδομένα τελικού πελάτη, το πιστοποιητικό αυτό θα εκδοθεί τόσο για εσάς όσο και για τον πελάτη σας (με τα δικά του δεδομένα). Το πιστοποιητικό για τον πελάτη σας θα αναφέρει εσάς ως προμηθευτή. Θα λάβετε επίσης οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λήψης, εγκατάστασης και ενεργοποίησης των προϊόντων.

Είμαστε συνεργάτης της Microsoft, δεν θα μας δημιουργήσει πρόβλημα η πώληση μεταχειρισμένου λογισμικού;

Έχουμε εδώ και χρόνια πολλούς συνεργάτες μεταπωλητές που είναι επίσης συνεργάτες της Microsoft και, απ' όσο ξέρουμε, αυτό δεν έχει προκαλέσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Συχνά αυτοί οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τη δική μας λύση για να προτείνουν μια εναλλακτική προσφορά. Μπορούμε επίσης να αγοράσουμε πλεονάζοντα προϊόντα λογισμικού, γεγονός που καθιστά την προσφορά τους ακόμη πιο ανταγωνιστική. Επιπλέον, είμαστε κι εμείς οι ίδιοι συνεργάτες της Microsoft.

Τα αγορασμένα προϊόντα λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας;

Ναι, τα προϊόντα μας λαμβάνουν όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας που κυκλοφορούν από τον κατασκευαστή, σύμφωνα με την πολιτική κύκλου ζωής που έχει οριστεί για κάθε συγκεκριμένο προϊόν. Τα προϊόντα μας διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια τεχνική υποστήριξη που παρέχει η Microsoft ή οποιοσδήποτε άλλος κατασκευαστής λογισμικού.

Πώς λειτουργεί η αγορά πλεονάζοντος λογισμικού;

Έχετε κάποιον πελάτη που διαθέτει πλεονάζον λογισμικό; Στείλτε μας μια λίστα με τα προϊόντα τους και θα σας προσφέρουμε μια τιμή στην οποία είμαστε διατεθειμένοι να τα αγοράσουμε. Θα διεκπεραιώσουμε εμείς ολόκληρη τη διαδικασία της αγοράς και εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις και η αγορά πραγματοποιηθεί, θα λάβετε προμήθεια για την πραγματοποίηση της συναλλαγής!

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι