Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Forscope Reseller Program

Γίνετε συνεργάτης μας και αυξήστε τα κέρδη σας από το λογισμικό!

Εγγραφείτε τώρα

Σταθερή εταιρεία

Διαθέτουμε περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην πώληση μεταχειρισμένου λογισμικού και μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε προμηθεύσει προϊόντα λογισμικού σε πάνω από 50.000 εμπορικούς πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Υψηλότερο περιθώριο κέρδους

Μπορείτε να απολαμβάνετε ένα πολύ υψηλότερο περιθώριο κέρδους από ό,τι θα μπορούσατε διαφορετικά – απλώς με την πώληση προϊόντων λογισμικού που παρέχει η εταιρεία μας!

Συμβουλευτικές υπηρεσίες αδειοδότησης

Χάρη στις εκτεταμένες γνώσεις μας σχετικά με την αδειοδότηση, μπορούμε να σας προτείνουμε όχι μόνο την κατάλληλη αλλά επίσης τη φθηνότερη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε οργανισμού.

Νομικές εγγυήσεις

Μαζί με τεκμηρίωση έτοιμη για έλεγχο, παρέχουμε επίσης διά βίου νομική εγγύηση που εξασφαλίζει ότι οι αγορές γίνονται χωρίς κίνδυνο.

Οι μεγαλύτεροι στην περιοχή

Δραστηριοποιούμαστε σε 9 ευρωπαϊκές αγορές στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, διατηρώντας παράλληλα μια τοπική προσέγγιση για κάθε χώρα.

Συστάσεις και προηγούμενα έργα

Slovenské elektrárne, a.s.

Πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, Σλοβακία

Ο μεγαλύτερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στη Σλοβακία ήθελε να αναβαθμίσει παλαιότερες εκδόσεις του λογισμικού που χρησιμοποιούσαν οι υπάλληλοί του. Εκτός από την εξοικονόμηση κόστους, τα δεδομένα της εταιρείας συνεχίζουν να προστατεύονται με τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας και η παραγωγικότητά της μπορεί να αυξηθεί!

Εξοικονομηση: 72%

Nemocnica Poprad

Νοσοκομείο, Σλοβακία

Το κύριο νοσοκομείο του Poprad χρειαζόταν να αγοράσει νεότερες εκδόσεις των προϊόντων Microsoft Office για τους υπαλλήλους του. Η προσφορά μας (η οποία επιλέχθηκε σε δημόσιο διαγωνισμό) επέτρεψε στο νοσοκομείο να αποκτήσει προϊόντα λογισμικού σε τιμή χαμηλότερη κατά 80% από ό,τι αν τα αγόραζε καινούργια! Οι πόροι που εξοικονομήθηκαν μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για κάποιον άκρως απαραίτητο εξοπλισμό, προς όφελος τόσο των ασθενών όσο και των γιατρών.

Εξοικονομηση: 80%

Δήμος Příbram

Δήμος, Τσεχία

Ο Δήμος Příbram έπρεπε να αναβαθμίσει το λογισμικό του διακομιστή της για τις εσωτερικές του επικοινωνίες. Αγοράζοντας προϊόντα από εμάς, εξοικονόμησαν περισσότερα από 15.000 €, τα οποία – για να σας δώσουμε μια αίσθηση – αντιστοιχούν στο ποσό που θα δαπανήσουν για την επισκευή του τοπόσημού τους, του γρανιτένιου σιντριβανιού.

Εξοικονομηση: 15 000 €
Δείτε όλες τις συστάσεις

Συνεργασία και πιστοποίηση

WEBINAR

Πως μπορείτε να πετύχετε 3 φορές υψηλότερο κέρδος με την πώληση μεταχειρισμένου λογισμικού στους πελάτες σας;

Δείτε στο webinar μας!
Παρουσιάζει
George Chatzipetrou

George Chatzipetrou

Country Manager | Greece

Εγγραφή στο Reseller Program της Forscope

  • Έως και 50% χαμηλότερες τιμές προϊόντων
  • Παροχή συμβουλών αδειοδότησης για έργα από εξειδικευμένο επαγγελματία με πιστοποίηση BSA
  • Δυνατότητα εξόφλησης με τιμολόγιο
  • Κάθε πελάτης έχει τον δικό του Sales Manager
  • Βοήθεια στην προετοιμασία της νομικής τεκμηρίωσης για έργα

Φόρμα επικοινωνίας

Συχνές ερωτήσεις

Είμαστε συνεργάτης της Microsoft, δεν θα μας δημιουργήσει πρόβλημα η πώληση μεταχειρισμένου λογισμικού;

Έχουμε εδώ και χρόνια πολλούς συνεργάτες μεταπωλητές που είναι επίσης συνεργάτες της Microsoft και, απ' όσο ξέρουμε, αυτό δεν έχει προκαλέσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Συχνά αυτοί οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τη δική μας λύση για να προτείνουν μια εναλλακτική προσφορά. Μπορούμε επίσης να αγοράσουμε πλεονάζοντα προϊόντα λογισμικού, γεγονός που καθιστά την προσφορά τους ακόμη πιο ανταγωνιστική. Επιπλέον, είμαστε κι εμείς οι ίδιοι συνεργάτες της Microsoft.

Τι ακριβώς θα λάβουμε εφόσον κάνουμε μια παραγγελία;

Θα λάβετε ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που περιέχει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για τα προϊόντα που αγοράσατε. Χάρη στη λειτουργία Δεδομένα τελικού πελάτη, το πιστοποιητικό αυτό θα εκδοθεί τόσο για εσάς όσο και για τον πελάτη σας (με τα δικά του δεδομένα). Το πιστοποιητικό για τον πελάτη σας θα αναφέρει εσάς ως προμηθευτή. Θα λάβετε επίσης οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λήψης, εγκατάστασης και ενεργοποίησης των προϊόντων.

Είναι νόμιμο το μεταχειρισμένο λογισμικό;

Ναι, είναι νόμιμο. Ένας πελάτης που αγόρασε λογισμικό με άδεια χρήσης εις το διηνεκές εντός της αγοράς της ΕΕ/του ΕΟΧ μπορεί (σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ) να μεταβιβάσει σε κάποιον άλλον τα δικαιώματα ιδιοκτησίας του αντιγράφου λογισμικού που είχε αγοράσει. Αυτή η δραστηριότητα δεν προϋποθέτει την αποδοχή ή άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων του λογισμικού (π.χ. της Microsoft), καθώς τα δικαιώματα διανομής του έχουν εξαντληθεί με την πρώτη πώληση. Με λίγα λόγια, είναι όπως όταν αγοράζετε ένα βιβλίο: Αφού το διαβάσετε, μπορείτε ελεύθερα να το πωλήσετε σε κάποιον άλλον. Ο αρχικός πωλητής δεν έχει δικαίωμα να επηρεάσει τι θα συμβεί στο μέλλον σε ένα βιβλίο που έχει ήδη πωληθεί. Είναι το ίδιο με το λογισμικό: Αφού απεγκατασταθεί από τη συσκευή του αρχικού κατόχου, μπορεί να πωληθεί ελεύθερα σε κάποιον άλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το άρθρο μας Νομικό υπόβαθρο του μεταχειρισμένου λογισμικού.

Το μεταχειρισμένο λογισμικό λαμβάνει ενημερώσεις (patches ασφαλείας, διορθώσεις) από τον κατασκευαστή του λογισμικού;

Ναι, λαμβάνει. Τα μεταχειρισμένα προϊόντα λογισμικού λαμβάνουν όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας, τις διορθώσεις και τα patches ασφαλείας που κυκλοφορούν από τον κατασκευαστή, σύμφωνα με την πολιτική του κύκλου ζωής για κάθε συγκεκριμένο προϊόν. Τα προϊόντα μας διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά και την τυπική τεχνική υποστήριξη που παρέχει η Microsoft ή οποιοσδήποτε άλλος κατασκευαστής λογισμικού. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των ενημερώσεων για μεταχειρισμένο λογισμικό που αγοράστηκε από εμάς και για καινούργιο λογισμικό που πωλείται απευθείας από τον κατασκευαστή του λογισμικού.

Πώς είναι η διαδικασία εξαγοράς πλεονάζοντος λογισμικού;

Κάθε συμφωνία εξαγοράς ξεκινά με μια εταιρεία ή έναν οργανισμό που μας στέλνει έναν κατάλογο προϊόντων λογισμικού που θα ήθελε να πουλήσει. Εφόσον αποδεχθεί ο Διευθυντής Αγορών μας, η εταιρεία ή ο οργανισμός λαμβάνει την προσφορά μας. Ταυτόχρονα, ζητάμε να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα λογισμικού και να μας χορηγήσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που επιβεβαιώνουν τα δικαιώματα ιδιοκτησίας τους. Τα έγγραφα αυτά πρέπει να περιλαμβάνονται πάντα προκειμένου να είναι πλήρως νόμιμη η μεταβίβαση. Εφόσον χρειάζεται, προσφέρουμε συνδρομή στις εταιρείες σε κάθε στάδιο της μεταβίβασης της ιδιοκτησίας, ώστε να είναι όσο το δυνατόν ομαλότερη. Μόλις συγκεντρωθούν όλα τα έγγραφα και υπογραφεί η σύμβαση, η εταιρεία εκδίδει τιμολόγιο και μας παραδίδει τα προϊόντα.

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι