Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Αγοράστε λογισμικό

Εξοικονομήστε δεκάδες ποσοστιαίες μονάδες των δαπανών λογισμικού με το μεταχειρισμένο λογισμικό!

Ζητήστε μας προσφορά
Μπορεί να ακούγεται σχεδόν πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά όντως είναι. Υπάρχει ένας τρόπος να εξοικονομήσετε μεγάλο ποσό των δαπανών πληροφορικής: αγοράζοντας μεταχειρισμένο λογισμικό για τους εργαζομένους σας.

Τι ακριβώς είναι λοιπόν το μεταχειρισμένο λογισμικό;

Μεταχειρισμένο λογισμικό είναι οποιοδήποτε λογισμικό που ανήκε προηγουμένως σε κάποιον και ο οποίος στη συνέχεια αποφάσισε να το πουλήσει περαιτέρω. Ο πιο συνηθισμένος λόγος είναι ότι το προϊόν λογισμικού καθίσταται πλεονάζον επειδή ο ιδιοκτήτης του θέλει να κάνει αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση, για παράδειγμα.

Η Forscope είναι μεσίτης λογισμικού - αγοράζουμε πλεονάζοντα προϊόντα λογισμικού (που πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις) από εταιρείες και στη συνέχεια τα πουλάμε στους πελάτες μας.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ καινούργιου και μεταχειρισμένου λογισμικού όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Πρόκειται για το ίδιο προϊόν λογισμικού.

Είναι νόμιμο το μεταχειρισμένο λογισμικό;

Ναι, είναι. Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ) το 2012 έκρινε ότι η πώληση μεταχειρισμένου λογισμικού είναι νόμιμη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το νομικό υπόβαθρο του μεταχειρισμένου λογισμικού στο άρθρο μας.

2 τρόποι εξοικονόμησης με μεταχειρισμένο λογισμικό

Ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας ή του ιδρύματός σας, μπορείτε να επιλέξετε ποια από τις παρακάτω επιλογές σας ταιριάζει καλύτερα:


Τι προϊόντα προσφέρουμε;

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων της Microsoft αλλά και άλλων δημοφιλών προϊόντων λογισμικού, όπως για παράδειγμα προϊόντα της Autodesk.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μόνο τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες. Μεταβείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα για να δείτε όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε.

Διαρκώς προσθέτουμε νέα προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό μας, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ακριβώς αυτό που ψάχνουν οι πελάτες. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε λογισμικό που δεν περιλαμβάνεται στα προϊόντα που προσφέρουμε αυτή τη στιγμή και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να το προμηθευτούμε για σας.

Τα προϊόντα της Microsoft που διαθέτουμε προέρχονται από το κανάλι αδειοδότησης Volume, επομένως είναι καταλληλότερα για εταιρείες και οργανισμούς. Διαβάστε περισσότερα για τα οφέλη της αδειοδότησης Volume.

Δεν είστε σίγουροι ποιο προϊόν να επιλέξετε; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Έχουμε πιστοποιημένους ειδικούς σε θέματα αδειοδότησης, οι οποίοι παρέχουν δωρεάν ολοκληρωμένες συμβουλές αδειοδότησης και θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιο προϊόν ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του οργανισμού σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Τι λένε οι πελάτες για εμάς

  Η Forscope προμήθευσε τις διοικητικές υπηρεσίες μας με προϊόντα Microsoft Windows Server και Office. Εξοικονομήσαμε 73% σε σχέση με καινούργιο λογισμικό. Ως δημόσιος φορέας, είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους πόρους που εξοικονομήσαμε για άλλες σημαντικές δαπάνες.

  Attila Kaizer, Επικεφαλής του Τμήματος Πληροφορικής του Δήμου Újpest
 • Τι λένε οι πελάτες για εμάς

  Εδώ και πολύ καιρό, το νοσοκομείο μας προσπαθεί σταθερά να εξοικονομήσει δημόσιο χρήμα κάνοντας χρήση μεταχειρισμένου υλικού αλλά και λογισμικού. Χάρη στη συνεργασία με τη Forscope μπορέσαμε να εξοικονομήσουμε περίπου το 80% του κόστους σε σχέση με τις κανονικές τιμές. Οι πόροι που εξοικονομήθηκαν μπορούν τώρα να τοποθετηθούν σε άκρως απαραίτητο εξοπλισμό προς όφελος τόσο των ασθενών όσο και των γιατρών. Το προσωπικό της Forscope μας βοήθησε επίσης σε όλα τα νομικά θέματα και θέματα αδειοδότησης!

  MUDr. Jozef Tekáč, MPH, Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου του Poprad
 • Τι λένε οι πελάτες για εμάς

  Συνεργαστήκαμε με τη Forscope στο πλαίσιο της προμήθειας προϊόντων MS Windows Server για την εταιρεία μας. Σκεφτόμασταν κι άλλες επιλογές αλλά έπειτα μάθαμε για το μεταχειρισμένο λογισμικό, το οποίο προσφέρει σημαντική οικονομία. Η Forscope έχει επίσης πολλές καλές συστάσεις, γεγονός που μας έπεισε ότι πρόκειται για έναν προμηθευτή υψηλής ποιότητας.

  Miroslav Skřítek, διευθυντής πληροφορικής της Czechoslovak Ocean Shipping

Οι πελάτες μας

 • FI Electronics
 • Novamind
 • PC-Tech Solutions
 • INSB Class
 • Δήμος Μπρατισλάβας, Σλοβακία
 • Το 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα της Βουδαπέστης, Ουγγαρία
 • Νοσοκομείο Poprad, Σλοβακία
 • Σλοβακική εταιρεία ηλεκτρισμού
 • Εθνική Εταιρεία Αυτοκινητοδρόμων, Σλοβακία
 • Αεροδρόμιο Μπρατισλάβα, Σλοβακία
Εμφάνιση περισσότερων πελατών

Συνεργασία και πιστοποίηση

Webinar

Πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 70% στην αγορά λογισμικού για την επιχείρηση σας;

Δείτε στο webinar μας!
Παρουσιάζει
George Chatzipetrou

George Chatzipetrou

Country Manager | Greece

Έχετε ένα έργο με το οποίο θα θέλατε να σας βοηθήσουμε;

Ενημερώστε μας!

Φόρμα επικοινωνίας

FAQ

Παρέχετε ποσοτικές εκπτώσεις;

Παρέχουμε εξατομικευμένες τιμές για έργα αξίας άνω των 2.000 € για ακόμα περισσότερη οικονομία. Επιπλέον, έχουμε ειδικούς τιμοκαταλόγους για τους πελάτες μας – μόλις κάνετε μια παραγγελία, δημιουργείται ο λογαριασμός σας και μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές (αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας)!

Τι θα λάβουμε μετά την αγορά;

Θα λάβετε ένα τιμολόγιο, ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που περιέχει όλη την απαιτούμενη τεκμηρίωση για τα προϊόντα που αγοράσατε, καθώς και οδηγίες λήψης, εγκατάστασης και ενεργοποίησης των προϊόντων.

Τι θα συνέβαινε σε περίπτωση ελέγχου;

Εάν γίνει έλεγχος στην εταιρεία ή τον οργανισμό σας, είστε υποχρεωμένοι να αποδείξετε ότι έχετε αποκτήσει νόμιμα τα προϊόντα λογισμικού σας επιδεικνύοντας την τεκμηρίωση που λάβατε κατά την αγορά τους. Δεδομένου ότι η εταιρεία μας παρέχει όλη την απαραίτητη τεκμηρίωση καθώς και βοήθεια σε θέματα ελέγχου εάν χρειαστεί, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Δεν έχουμε συναντήσει ποτέ ούτε μία περίπτωση αρνητικής απόφασης σε έλεγχο λογισμικού των προϊόντων που προσφέρουμε.  Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τους ελέγχους στο άρθρο μας.

Μπορούν οι εταιρείες που υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης από την ΕΕ να αγοράσουν μεταχειρισμένο λογισμικό;

Σίγουρα ναι. Δεν υπάρχει κανένας νόμος ή οδηγία που να απαγορεύει την άντληση και τη χρήση των κονδυλίων της ΕΕ για μεταχειρισμένο λογισμικό. Η έννοια του μεταχειρισμένου λογισμικού είναι βασισμένη στην εξάντληση των δικαιωμάτων διανομής, όπως έχει εναρμονιστεί με την ντιρεκτίβα της Ε.Ε. 2001/29/EC τον Μάιο του 2001.
Το μεταχειρισμένο λογισμικό υποστηρίζει επίσης την έννοια της κυκλικής οικονομίας, η οποία αποτελεί ένα από τα κύρια δομικά στοιχεία της νέας Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας και θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στο εγγύς μέλλον, καθώς θα αντικατοπτρίζεται στους όρους άντλησης κεφαλαίων.

Μπορεί να υπάρχουν τεχνικά προβλήματα με τα μεταχειρισμένα προϊόντα λογισμικού;

Εφόσον το λογισμικό εγκατασταθεί, ενεργοποιηθεί και χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο θα μπορούσε ξαφνικά να σταματήσει να λειτουργεί (π.χ. να απενεργοποιηθεί) από μόνο του. Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ καινούργιου και μεταχειρισμένου λογισμικού όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Εξακολουθεί να είναι το ίδιο προϊόν λογισμικού, με το ίδιο πηγαίο αρχείο που χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση.

Η τεχνική λειτουργικότητα και η απόδοση του λογισμικού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αλλαγές από την πλευρά του κατασκευαστή (ενημερώσεις και διορθώσεις που έχει θέσει σε κυκλοφορία) αλλά όσον αφορά την κατάσταση ενεργοποίησης του προϊόντος, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προκληθούν οποιαδήποτε προβλήματα. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια με την ενεργοποίηση των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα, είμαστε πάντοτε σε θέση να σας προσφέρουμε όλη την απαραίτητη βοήθεια και συνδρομή.

Το μεταχειρισμένο λογισμικό λαμβάνει ενημερώσεις (patches ασφαλείας, διορθώσεις) από τον κατασκευαστή του λογισμικού;

Ναι, λαμβάνει. Τα μεταχειρισμένα προϊόντα λογισμικού λαμβάνουν όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας, τις διορθώσεις και τα patches ασφαλείας που κυκλοφορούν από τον κατασκευαστή, σύμφωνα με την πολιτική του κύκλου ζωής για κάθε συγκεκριμένο προϊόν. Τα προϊόντα μας διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά και την τυπική τεχνική υποστήριξη που παρέχει η Microsoft ή οποιοσδήποτε άλλος κατασκευαστής λογισμικού. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των ενημερώσεων για μεταχειρισμένο λογισμικό που αγοράστηκε από εμάς και για καινούργιο λογισμικό που πωλείται απευθείας από τον κατασκευαστή του λογισμικού.

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι