Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Windows 10 Pro / Enterprise Upgrade

GR
ελληνικά και περισσότερες από 10 άλλες γλώσσες
 • GB αγγλικά
 • DE γερμανικά
 • FR γαλλικά
 • IT ιταλικά
 • PT πορτογαλικά
 • ES ισπανικά
 • RU ρωσικά
 • BG βουλγαρικά
 • TR τουρκικά
 • HR κροατικά
 • + αρκετές άλλες γλώσσες
product-img-windows-10-pro-enterprise-0-5x
Η εικόνα προορίζεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παραδίδουμε το προϊόν χωρίς συσκευασία.
express-delivery
Τύπος προϊόντος: ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Σε απόθεμαπαράδοση εντός 5 λεπτών
Προσωρινα εκτος αποθεματος
Παράδοση μέσω e-mail
Πελάτες μας αγοράζουν επίσης
Visio 2019 Standard
Visio 2019 Standard
260,00 € 219,99 €
Office 2019 Professional Plus
Office 2019 Professional Plus
529,00 € 189,99 €
178,00 €
54,99 €
68,19 € Συμπ. ΦΠΑ (24%)
 • Ψηφιακό πιστοποιητικό
 • Μεταβιβάσιμο (online ενεργοποίηση)
 • Για 1 συσκευή
 • Χωρίς ημερομηνία λήξης
 • Συμβατό με σχεδόν οποιοδήποτε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή
 • Για να εγκατασταθεί και να ενεργοποιηθεί ως πλήρης έκδοση των Windows 10
 • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ PRO και Enterprise LTSC (2019)
Τύπος προϊόντος:
πλήρη έκδοση · πιθανώς αναβαθμισμένη με συμφωνία συντήρησης με τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων
Τύπος διανομής:
volume (OLP, EA ή παρόμοια) · ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Μεταχειρισμένο λογισμικό:
ναι, παραδίδουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ
Ισχύει για:
εφόρου ζωής
Μεταβιβασιμότητα:
μεταβιβάσιμη
Μέθοδος εγκατάστασης:
εγκατάσταση από το αρχείο εγκατάστασης του κατασκευαστή (παρέχουμε έναν σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου)
Αρχιτεκτονική:
32/64 bit
Γλώσσα:
πολύγλωσσο λογισμικό
Λήξη υποστήριξης:
14.10.2025 για Pro, 09.01.2029 για Enterprise
 • Πιστοποιητικό λογισμικού
 • Τεκμηρίωση σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ (Δήλωση πωλητή)
 • Επιβεβαίωση αγοράς (τιμολόγιο)
 • Αρχείο εγκατάστασης για λήψη
Επεξεργαστής:
1 GHz
Μνήμη:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Χώρος στον σκληρό δίσκο:
16 GB (32-bit); 20 GB (64-bit)
Γραφικά:
επεξεργαστής γραφικών DirectX 9 με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 1.0

Windows 10 Pro / Enterprise Upgrade

Χαρακτηριστικά χορήγησης αδειών

Επιλογή μεταξύ Windows 10 Pro ή Enteprise

Το προϊόν Windows 10 Pro / Enterprise Upgrade σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε ή τα Windows 10 Pro, ή τα Windows 10 Enterprise LTSC (2019). Αυτό είναι δυνατό επειδή το προϊόν είναι βασικά μια Windows 10 Enterprise με downgrade rightsΕάν σας ενδιαφέρει μια λεπτομερής περιγραφή των κανόνων αδειοδότησης της Microsoft και των δικαιωμάτων υποβάθμισης, κάντε κλικ εδώ: Δικαιώματα downgrade για τις άδειες χρήσης της Microsoft (Αγγλικά)

Πλήρης έκδοση των Windows 10

Το Windows 10 Pro/Enterprise Upgrade που προσφέρεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να εγκατασταθεί και να ενεργοποιηθεί απευθείας ως πλήρες, αυτόνομο λειτουργικό σύστημα – η προϋπόθεση της κατοχής άδειας χρήσης ενός λειτουργικού συστήματος που πληροί τις προϋποθέσεις (underlying) ("Volume Licensing Reference Guide for Windows 10 Desktop Operating System", σελίδα 4) δεν ισχύει πλέον λόγω της φύσης του μεταχειρισμένου λογισμικού.


Χαρακτηριστικά εγκατάστασης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Media Creation Tool για να εγκαταστήσετε τα Windows 10 Pro.

Για να εγκαταστήσετε τα Windows 10 Enterprise, χρησιμοποιήστε τα αρχεία εγκατάστασης που παρέχονται από την εταιρεία μας κατά την αγορά.


Χαρακτηριστικά

Windows 10 ProWindows 10 Enterprise
Windows 10 Pro
Ένα ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα για τις επιχειρήσεις και την εργασία σε δημόσια γραφεία

Το Windows 10 Pro εξυπηρετεί τις ανάγκες των ιδιόκτητων επιχειρήσεων που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην ανάπτυξη λογισμικού προς όφελος των εταιρειών τους. Το λειτουργικό σύστημα επιτρέπει μια πιο γρήγορη αι οικονομικά αποδοτική διαχείριση των δεδομένων σας και βελτιώνει σημαντικά τις ενσωματωμένες δυνατότητες ασφαλείας. Αυτά τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και ευελιξίας συνοδεύονται από άλλες φοβερές καινοτομίες που θα κάνουν τόσο τη δουλειά όσο και την αναπαραγωγή μπροστά σε μια οθόνη που ικανοποιεί και είναι πολύ ευχάριστη.

Ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τις επιχειρήσεις

Το Windows 10 Pro αντιπροσωπεύει έναν αξιόπιστο ψηφιακό συνεργάτη στην επιχείρηση που σας βοηθά να κάνετε τα πράγματα με έναν απολαυστικό και ασφαλή τρόπο. Με το  BitLocker, μπορείτε να κρυπτογραφήσετε εσωτερικές μονάδες δίσκου αι εξωτερικές μονάδες USB και να τις στείλετε και να τις λάβετε σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας σας. Η τοπική πολιτική ομάδας σας προσφέρει την επιλογή "αγγίξτε μια φορά, ρυθμίστε πολλά" για τη διαχείριση των ρυθμίσεων χρήστη στον τομέα της εταιρείας σας.

Σε περίπτωση που η εταιρεία σας χρησιμοποιεί το Azure Active Directory, μπορείτε να ρυθμίσετε τις συσκευές Windows 10 Pro να συνδεθούν απευθείας στο Azure επιλέγοντας την επιλογή "Αυτή η συσκευή ανήκει στην εταιρεία μου" κατά τη διάρκεια της ρύθμισης. 

Και με το εργαλείο Windows Update for Business μπορείτε να διαχειριστείτε τα ακριβή χρονοδιαγράμματα όταν μπορεί να συμβεί μια ενημέρωση και όταν όχι, έτσι ώστε να μην διαταραχθούν οι ώρες εργασίας σας.

Πολυεπεξεργασία (Multitasking)

Από την προβολή περισσότερων εφαρμογών σε μια οθόνη για να συμμετάσχετε στον υπολογιστή εργασίας σας ενώ ταξιδεύετε, το Windows 10 Pro σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε λιγότερο στη διαχείριση συσκευών και περισσότερο στην καινοτομία στην επιχείρησή σας. Μέσω της απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε στα έργα σας από οποιοδήποτε μέρος και ανά πάσα στιγμή, συνδέοντας τον υπολογιστή σας από μακριά. Μπορείτε να δείτε άνετα και να διαχειριστείτε όλες τις ενεργές εφαρμογές, αρχεία και έγγραφα σε ένα παράθυρο μέσω της προβολής εργασιών. Και αν χρειάζεστε περισσότερα, δημιουργήστε και εκτελέστε πολλαπλές εικονικές μηχανές σε έναν υπολογιστή με Hyper-V.

Continuum

Το Continuum είναι το νέο χαρακτηριστικό μέσω του οποίου τα Windows είναι σε θέση να ανιχνεύσουν τον τύπο υλικού που χρησιμοποιείτε και να επιλέξετε μια κατάλληλη διεπαφή για τη συσκευή σας. Έτσι, οι ενεργές καρτέλες σας θα κυμαίνονται ομαλά σε οποιαδήποτε οθόνη επιλέγετε να εργαστείτε.

Μείνετε νευρικοί με το Microsoft Edge

Το νέο πρόγραμμα περιήγησης Edge των Windows 10 θα κάνει τον ιστό να είναι στην υπηρεσία σας! Με το Microsoft Edge μπορείτε να γράψετε, να πληκτρολογείτε και να επισημαίνετε απευθείας σε ιστοσελίδες και να τις μοιράζεστε με άλλους. Η βελτιωμένη γραμμή διευθύνσεων θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας πριν τελειώσετε να τις πληκτρολογείτε. Και η νέα προβολή ανάγνωσης θα καταργήσει αυτόματα τους περισπασμούς που σας εμποδίζουν να μάθετε και να κάνετε περισσότερα. Επιπλέον, με το Microsoft Edge, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του υπολογιστή σας διαρκεί πολύ περισσότερο από ότι με το Chrome ή τον Firefox.

Gamers, ακούστε!

Οι λάτρεις του Xbox μπορούν τώρα να βιώσουν έναν πιο κοινωνικό τύπο παιχνιδιού, μοιράζοντας τα επιτεύγματα τους στο διαδίκτυο. Η λειτουργία DVR παιχνιδιών επιρτέπει στο χρήστη να καταγράψει και να μοιράζεται τις επικές νίκες ή αστείες αποτυχίες με φίλους στα κοινωνικά δίκτυα.

Personal

Αν ο υπολογιστής σας είναι εξοπλισμένος με υλικό βιομετρικών αισθητήρων, τα Windows Hello θα σας αναγνωρίσουν και θα σας χαιρετήσουν, εξοικονομώντας έτσι από το να θυμάστε τους κωδικούς πρόσβασης. 


Windows 10 Enterprise

Το Windows 10 Enterprise είναι η προτεινόμενη λύση για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις – περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά των Windows 10 Professional, αλλά και σημαντικά εργαλεία ασφάλειας και διαχείρισης που είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία πιο σύνθετων δομών της εταιρείας.

Οι κύριες διαφορές μεταξύ των Windows 10 Pro και των Windows 10 Enterprise βρίσκονται στην ασφάλεια, καθώς είναι για μεγαλύτερες επιχειρήσεις που είναι πιο ευαίσθητες. Το Enterprise φέρνει τον έλεγχο εφαρμογών του Windows Defender, τη λειτουργία Guard και την Advanced Threat Protection (ATP). Ένα άλλο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του Enterprise από το Pro είναι η υπηρεσία Device Health στο Windows Analytics, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν και να αποκαθιστούν ζητήματα σε επίπεδο συσκευών, όπως τα κοινά crashes.

Άλλες λειτουργίες που εισάγουν τα Windows 10 Enterprise είναι:

 • Διαχείριση και ανάπτυξη – DirectAccess (επιτρέπει στους απομακρυσμένους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε εσωτερικά δίκτυα μέσω ενός συστήματος τύπου VPN που δημιουργεί μια αμφίδρομη σύνδεση στο Internet). AppLocker (επιτρέπουν στους διαχειριστές να περιορίζουν την πρόσβαση στις εφαρμογές σε κινητές συσκευές). Ελεγχόμενη εμπειρία χρήστη, Εικονικοποίηση εφαρμογών της Microsoft (App-V), Εικονικοποίηση περιβάλλοντος χρήστη Microsoft (UE-V);
 • Ασφάλεια – Credential Guard, Device Guard;
 • Βασικά στοιχεία των Windows – Windows to Go, BranchCache.


Τα Windows 10 Enterprise LTSB και LTSC στοχεύουν στην παροχή σταθερότητας συστήματος μειώνοντας τις αλλαγές στη λειτουργικότητα των Windows, διατηρώντας μόνο ενημερώσεις ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων. Ως αποτέλεσμα, δεν περιλαμβάνει έναν αριθμό εφαρμογών που απαιτούν τακτικές ενημερώσεις, όπως:

- Microsoft Edge
- Microsoft Store
- Cortana
- OneDrive
- Windows Ink
- Microsoft Mail
- Calendar
- OneNote
- Weather
- News
- Sports
- Money
- Photos
- Camera
- Music
- Clock

Το Windows 10 Enterprise θα βοηθήσει την εταιρεία σας να διαχειριστεί καλύτερα το φόρτο εργασίας, να μειώσει το άγχος για τους διαχειριστές συστημάτων, να παράσχει προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας στο περιβάλλον IT σας και να αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν.

Αίτημα προϊόντος

Περίληψη

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι