Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Office 2019 Professional

GR
ελληνικά και περισσότερες από 10 άλλες γλώσσες
 • GB αγγλικά
 • DE γερμανικά
 • FR γαλλικά
 • IT ιταλικά
 • PT πορτογαλικά
 • ES ισπανικά
 • RU ρωσικά
 • BG βουλγαρικά
 • TR τουρκικά
 • HR κροατικά
 • + αρκετές άλλες γλώσσες
product-img-forscope-Office-2019-Pro@0.5x
Η εικόνα προορίζεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παραδίδουμε το προϊόν χωρίς συσκευασία.

Έχουμε μια καλύτερη εναλλακτική λύση:

Office 2019 Professional Plus
Εναλλακτικό προϊόν
Παραλλαγή: ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Σε απόθεμαΗλεκτρονική παράδοση εντός 5 λεπτών
Προσωρινα εκτος αποθεματος
Παράδοση μέσω e-mail
Office 2019 Professional Plus

Office 2019 Professional Plus

371,00 €
159,99 €
198,39 € Συμπ. ΦΠΑ (24%)
Συγκρίνετε Δείτε τα στοιχεία του προϊόντος

Κερδίστε περισσότερα για την ίδια ή χαμηλότερη τιμή!

Δυστυχώς, προς το παρόν δεν διαθέτουμε το απαιτούμενο προϊόν σας, αλλά έχουμε μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για εσάς - Office 2019 Professional Plus!

Mateusz Drozdowski
Mateusz Drozdowski License Consultant
Ζητούμενο προϊόν
Office 2019 Professional
Office 2019 Professional
Σε απόθεμα
Προσωρινα εκτος αποθεματος
Παράδοση μέσω e-mail
 • Μεταβιβάσιμο (ενεργοποίηση τηλεφώνου)
 • Για 1 συσκευή
 • Περιέχει: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher και Access
 • Χωρίς ημερομηνία λήξης
 • Συμβατό με το λειτουργικό σύστημα των Windows
Δείτε τα στοιχεία του προϊόντος
Εναλλακτικό προϊόν
Office 2019 Professional Plus
Office 2019 Professional Plus
Σε απόθεμαΗλεκτρονική παράδοση εντός 5 λεπτών
Προσωρινα εκτος αποθεματος
Παράδοση μέσω e-mail
 • Μεταβιβάσιμο (online ενεργοποίηση)
 • Για 1 συσκευή
 • Περιέχει: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams (πελάτης), OneNote, Publisher, Access και Skype for Business
 • Χωρίς ημερομηνία λήξης
 • Συμβατό με υπηρεσίες απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας (RDS)
Δείτε τα στοιχεία του προϊόντος
 • Μεταβιβάσιμο (ενεργοποίηση τηλεφώνου)
 • Για 1 συσκευή
 • Περιέχει: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher και Access
 • Χωρίς ημερομηνία λήξης
 • Συμβατό με το λειτουργικό σύστημα των Windows
Τύπος προϊόντος:
πλήρη έκδοση
Τύπος διανομής:
μεταβιβάσιμη ΟΕΜ/Retail · ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Μεταχειρισμένο λογισμικό:
ναι, παραδίδουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ
Ισχύει για:
εφόρου ζωής
Μεταβιβασιμότητα:
μεταβιβάσιμη
Μέθοδος εγκατάστασης:
εγκατάσταση από το αρχείο εγκατάστασης του κατασκευαστή (παρέχουμε έναν σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου)
Αρχιτεκτονική:
32/64 bit
Συμβατότητα OS:
Windows
Γλώσσα:
πολύγλωσσο λογισμικό
Συμβατότητα MS Office:
MS Office Home and Student, MS Office Home and Business, MS Office Professional
Συμβατοί κωδικοί προϊόντων (P / N):
269-17068
Λήξη υποστήριξης:
βασική υποστήριξη: 10.10.2023, εκτεταμένη υποστήριξη: 14.10.2025
 • Πιστοποιητικό λογισμικού
 • Τεκμηρίωση σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ
 • Επιβεβαίωση αγοράς (τιμολόγιο)
 • Αρχείο εγκατάστασης για λήψη
Επεξεργαστής:
επεξεργαστή διπλού πυρήνα, 1.6 GHz
Μνήμη:
2 GB RAM (32-bit); 4 GB RAM (64-bit)
Χώρος στον σκληρό δίσκο:
4 GB
Λειτουργικό σύστημα:
Windows 10; Windows Server 2019, Windows 11
Γραφικά:
επεξεργαστής γραφικών DirectX 9 με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 2.0

Office 2019 Professional

Χαρακτηριστικά εγκατάστασης

Σημαντικό! Το Office 2019 Professional υποστηρίζεται μόνο σε: Windows 10, Windows 11.

Δεν διαθέτετε Windows 10; Ελέγξτε την προσφορά του Office 2016 – η σουίτα είναι συμβατή με παλαιότερες εκδόσεις των Windows.

Σημείωση: Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση εκδόσεων λογισμικού Volume και retail λογισμικού στην ίδια συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι, για παράδειγμα, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Microsoft Office Home και Business (retail) και Project Professional (volume license) στον ίδιο υπολογιστή.


Χαρακτηριστικά

Αφήστε το Office 2019 Professional να σας βοηθήσει να χειρίζεστε τις καθημερινές σας εργασίες στο γραφείο (ή στο σπίτι) με ευκολία. Το πρόγραμμα περιέχει όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για να δημιουργήσετε εξαιρετικά και επαγγελματικά αναζητούντα έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα ή παρουσιάσεις. Προσφέρει νέες και βελτιωμένες λειτουργίες, νέα διαισθητική εμφάνιση, πρότυπα, εργαλεία μελανιού, τύπους δεδομένων, εργαλεία μετάφρασης και επεξεργασίας, γραφήματα και γραφικά κίνησης. Προσφέρει επίσης καλύτερη ενσωμάτωση με τις υπηρεσίες διαχείρισης δικαιωμάτων των Windows για Windows Server, την πρόληψη της απώλειας δεδομένων Exchange και πολλά άλλα!

Το Word 2019 παρέχει μια ευρεία γκάμα νέων λειτουργιών, προτύπων και εργαλείων για τη δημιουργία εξαιρετικά αναζητημένων και δομημένων εγγράφων. Η βελτιωμένη τεχνολογία για την ανίχνευση σφαλμάτων ορθογραφίας και γραμματικής και ένα εργαλείο Μεταφραστή της Microsoft θα παράσχει μεγάλη υποστήριξη στο γράψιμό σας, έτσι ώστε τα έγγραφά σας να είναι πάντα εμφανή, ανεξάρτητα από τη γλώσσα που γράφετε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε περίπλοκα μαθηματικά εξισώσεις με τη νέα σύνταξη μαθηματικών συνόλων LaTeX και να τις ενσωματώσετε τέλεια στα έγγραφά σας!

 

Το Excel 2019 σας βοηθά να διαχειρίζεστε εύκολα τους τύπους και τα ποσά των δεδομένων. Δημιουργήστε υπολογιστικά φύλλα από πρότυπα και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να μετατρέψετε τα δεδομένα σας σε γοητευτικά έγγραφα. Το Excel 2019 περιλαμβάνει νέα ελκυστικά χαρακτηριστικά όπως: ένα γράφημα χάρτη για τη σύγκριση τιμών και εμφάνιση κατηγοριών σε όλη την γεωγραφική περιοχή, κλιμακωτά διανυσματικά γραφικά, διαγράμματα διοχέτευσης για την εμφάνιση τιμών σε πολλαπλά στάδια μιας διαδικασίας, εξισώσεις μελανιών για την ενσωμάτωση σύνθετων μαθηματικών εξισώσεων και ακόμα περισσότερα! Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημοσιεύσουν από το Excel σε Power BI και σε σύγκριση με την τυπική έκδοση του Office 2019, μπορείτε να σαρώσετε υπολογιστικά φύλλα για σφάλματα και ασυνέπειες με την ερώτηση στο Excel & Power Pivot.

 

Χρησιμοποιήστε το PowerPoint 2019 για να παρουσιάσετε τις φωτογραφίες, τις επιχειρηματικές ιδέες, τα σχέδια ή τις αναφορές σας με επαγγελματικό και εξαιρετικά ελκυστικό τρόπο. Εμπλουτίστε την ιστορία και τις ιδέες σας με όμορφο σχεδιασμό, πλούσια κινούμενα σχέδια, PowerPoint Morph, κινηματογραφική κίνηση ή τρισδιάστατα μοντέλα και εικονίδια που θα εντυπωσιάσουν τόσο τους φίλους σας όσο και τους συνεργάτες σας. Επιπλέον, η νέα λειτουργία ζουμ PowerPoint εισάγει μη γραμμική αφήγηση - τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε διαδραστικές διαφάνειες που θα δώσουν στις παρουσιάσεις σας μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση!

 

To Publisher 2019 σάς βοηθά να δημιουργείτε, να προσαρμόζετε και να μοιράζεστε ευρύ φάσμα εκδόσεων επαγγελματικής ποιότητας εύκολα. Είτε πρόκειται για μάρκετινγκ, είτε για υλικά πωλήσεων για εκτύπωση, δημοσιεύσεις για τον ιστότοπό σας ή ενημερωτικά δελτία, το Publisher θα σας βοηθήσει να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς καθυστέρηση.

 

Το Outlook 2019 είναι το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης και παρακολούθησης για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφές, εργασίες και προσωπικά και ομαδικά ημερολόγια. Παρέχει τόσο παραδοσιακά ισχυρά χαρακτηριστικά όσο και νέα που θα κάνουν την εργασία σας ακόμη πιο αποτελεσματική. Μια από τις νέες προσθήκες είναι η λειτουργία εστιασμένων εισερχομένων που χωρίζει τα εισερχόμενά σας στην καρτέλα Εστίαση, η οποία περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την καρτέλα "Άλλα", όπου μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα μηνύματα που δεν είναι τόσο σημαντικά. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις απαντήσεις των ανθρώπων σε ένα αίτημα συσκέψεων, να χρησιμοποιήσετε τις εντολές "@" για την επισήμανση προσώπων στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να επιλέξετε ένα χρόνο που να λειτουργεί για όλους και να προγραμματίσετε συναντήσεις σε διαφορετικές ζώνες ώρας.

 

Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων με την Access 2019 ακόμα και όταν δεν είστε ειδικός της βάσης δεδομένων ή έχετε τη γνώση του πώς να γράφετε κώδικα! Αυτό το ισχυρό σύστημα διαχείρισης σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε, να ταξινομείτε, να αναλύετε, να συνοψίζετε και να παρουσιάζετε εύκολα ένα τεράστιο ποσό δεδομένων. Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει πολλά βελτιωμένα εργαλεία και δυνατότητες. Ο τύπος δεδομένων μεγάλου αριθμού αποθηκεύει μια μη νομισματική αριθμητική τιμή (που είναι συμβατή με τον τύπο δεδομένων SQL_BIGINT στο ODBC). Χάρη σε αυτόν τον τύπο δεδομένων, οι μεγάλοι σας αριθμοί μπορούν να υπολογιστούν πολύ πιο αποτελεσματικά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε νέα διαγράμματα, υποστήριξη για dBASE ή διαλογή φύλλου ιδιοκτησίας!

Αίτημα προϊόντος

Περίληψη

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι