Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Χρησιμοποιείτε ακόμα τα Windows 8.1; Ήρθε ο καιρός να πάτε σε ένα πιο καινούργιο λειτουργικό σύστημα!

  • Windows
  • Microsoft

1. 12. 2022

Οι χρήστες των Windows 8.1 πιθανότατα έλαβαν νωρίτερα φέτος μια υπενθύμιση από το ίδιο το λειτουργικό σύστημα ότι η τεχνική υποστήριξή του θα λήξει στις 10 Ιανουαρίου 2023 (η Microsoft είχε μια σχετική καμπάνια τον Ιούνιο).

Καθώς η ημερομηνία λήξης της υποστήριξης είναι προ των πυλών, ενδείκνυται οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που δεν έχουν αναβαθμίσει ακόμη σε ένα νεότερο σύστημα, να αρχίσουν να προμηθεύονται ένα σύστημα αντικατάστασης. Σε αντίθετη περίπτωση, κινδυνεύουν να χρησιμοποιήσουν ένα λειτουργικό σύστημα χωρίς ενημερώσεις ασφαλείας και διορθώσεις λογισμικού, κάτι που μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε απροσδόκητα σφάλματα, διακοπές λειτουργίας και παραβιάσεις που δεν μπορούν να αποκατασταθούν, με τελικό αποτέλεσμα την απώλεια δεδομένων και παραγωγικότητας ή και ακόμη χειρότερες συνέπειες.

Προς το παρόν, λόγω της εξέλιξης στις τεχνολογίες υπολογιστών, οι συσκευές χρηστών με Windows 8.1 είναι πιθανό να μην πληρούν τις απαιτήσεις υλικού του πιο πρόσφατου λειτουργικού συστήματος Windows 11 της Microsoft. Για αυτόν τον λόγο συνιστούμε την αναβάθμιση σε Windows 10 και συγκεκριμένα στο ακόλουθο προϊόν:

Windows 10 Pro / Enterprise Upgrade

Τέλος υποστήριξης: 
14.10.2025 (Pro) / 09.01.2029 (Enterprise)

Αυτό το προϊόν προέρχεται από το κανάλι Volume της Microsoft και άρα είναι άριστο για κάθε επιχείρηση ή κυβερνητικό οργανισμό, χάρη στα πολυάριθμα χαρακτηριστικά που απευθύνονται κυρίως σε επιχειρήσεις:

  • δυνατότητα επιλογής μεταξύ Windows 10 Pro και Windows 10 Enterprise LTSC 2019
  • εύκολη εγκατάσταση και ενεργοποίηση
  • ευέλικτη διαχείριση των λειτουργιών και της αδειοδότησης του συστήματος
  • απλή μεταφορά σε νέα συσκευή, αν χρειαστεί


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις λεπτομέρειες του προϊόντος είναι διαθέσιμες στην περιγραφή του προϊόντος.

Σημειώστε ότι τα Windows 8.1 δεν θα σταματήσουν ξαφνικά να λειτουργούν μετά την ημερομηνία λήξης της υποστήριξης, οπότε οι χρήστες έχουν κάποιο περιθώριο να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση ακόμη και μετά τον Ιανουάριο του 2023. Ωστόσο, σας συνιστούμε να μην το αναβάλλετε πάρα πολύ, προκειμένου να αποφύγετε την άσκοπη έκθεση του περιβάλλοντος πληροφορικής σε ευπάθειες.

Χρειάζεστε βοήθεια για τον σχεδιασμό της μετάβασης; Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία!

Δεν είστε σίγουροι αν η έκδοση Pro ή η έκδοση Enterprise είναι η κατάλληλη για τον οργανισμό σας ή πόσες άδειες χρειάζεστε; Η εταιρεία μας παρέχει δωρεάν παροχή συμβουλών για την αδειοδότηση, οπότε αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Windows 10 που προσφέρονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε σχετικά με την καταλληλότερη λύση.


Αποθήκευση αυτού του άρθρου ως PDF

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι