Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Έληξε η υποστήριξη του Exchange Server 2013 και του SharePoint Server 2013. Τι επιλογές έχετε τώρα;

  • Microsoft
  • Σύγκριση προϊόντων

9. 5. 2023

Στις 11 Απριλίου 2023 η Microsoft επισήμως έληξε την υποστήριξη των εφαρμογών Exchange Server 2013 και SharePoint 2013. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πλέον ενημερώσεις ασφαλείας, διορθώσεις σφαλμάτων ή τεχνική υποστήριξη από τη Microsoft. Παρόλο που και οι δύο εφαρμογές λογισμικού θα παραμείνουν πλήρως λειτουργικές, δεν θα απενεργοποιηθούν και θα μπορούν ακόμα να χρησιμοποιούνται για την καθημερινή εργασία, η περαιτέρω συνέχιση της χρήσης αυτών των πλατφορμών μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους ασφαλείας καθώς και να μειώσει την παραγωγικότητα και τη συμβατότητα με νεότερο λογισμικό.

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για αναβάθμιση στις πιο πρόσφατες εκδόσεις των εφαρμογών Exchange Server και του SharePoint Server. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία σας μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εργαλείων επικοινωνίας και συνεργασίας. Οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε διάφορες εναλλακτικές λύσεις για προϊόντα με άδεια χρήσης απεριόριστης διάρκειας του οικοσυστήματος της Microsoft:

Microsoft Exchange Server
Λήξη υποστήριξης και για τα δύο προϊόντα: 14.10.2025

Πατήστε στο όνομα του προϊόντος για περισσότερες πληροφορίες


Exchange Server 2016 Exchange Server 2016: Μια ισχυρή και ευέλικτη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων και συνεργασίας, που μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό σας να επικοινωνεί και να συνεργάζεται πιο αποτελεσματικά. Με βελτιωμένες επιδόσεις, αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης και απλοποιημένες λειτουργίες διαχείρισης, το λογισμικό Exchange Server 2016 είναι μια εξαιρετική επιλογή για οργανισμούς κάθε μεγέθους.


Exchange Server 2019 Exchange Server 2019: Η πιο πρόσφατη (και πιθανώς η τελευταία) έκδοση του διακομιστή αλληλογραφίας και ημερολογίου της Microsoft με άδεια χρήσης απεριόριστης διάρκειας. Προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, όπως βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, αποτελεσματικότερη αναζήτηση και ακόμη καλύτερες επιδόσεις.
Microsoft SharePoint Server
Λήξη υποστήριξης και για τα δύο προϊόντα: 14.07.2026

Πατήστε στο όνομα του προϊόντος για περισσότερες πληροφορίες

SharePoint Server 2016
SharePoint Server 2016: Περιλαμβάνει βελτιωμένες δυνατότητες αναζήτησης, υποστήριξη κινητών συσκευών και υβριδική λειτουργία που επιτρέπει στις εταιρείες να επωφελούνται και από τις υπηρεσίες εσωτερικής εγκατάστασης και από τις υπηρεσίες με βάση το υπολογιστικό νέφος. Είναι ένα ευέλικτο και ισχυρό εργαλείο συνεργασίας που μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας σε κάθε οργανισμό.

SharePoint Server 2019
SharePoint Server 2019: Η πιο πρόσφατη έκδοση της ισχυρής πλατφόρμας συνεργασίας της Microsoft, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους οργανισμούς να μοιράζονται και να διαχειρίζονται περιεχόμενο, να συνεργάζονται αποτελεσματικά και να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει καινούργια και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως σύγχρονα πρότυπα ιστότοπων, βελτιωμένες δυνατότητες ομαδικής εργασίας και απλοποιημένη δημιουργία και διαχείριση ιστότοπων.

Σκέφτεστε να περάσετε στο cloud; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας υβριδικής λύσης!

Για ορισμένες εταιρείες, οι μόνιμες λύσεις εσωτερικής εγκατάστασης για τις εφαρμογές Exchange και SharePoint μπορούν να αντικατασταθούν από υπηρεσίες cloud, ωστόσο η πλήρης μετάβαση στο cloud μπορεί να μην αποτελεί την πιο οικονομική λύση για τις περισσότερες επιχειρήσεις. Για να αποφύγετε περιττές ετήσιες δαπάνες, προτείνουμε έναν συνδυασμό συνδρομητικών αδειών χρήσης και αδειών χρήσης απεριόριστης διάρκειας. Αυτό το είδος υβριδικής λύσης μπορεί να επιτευχθεί με μια άδεια χρήσης απεριόριστης διάρκειας για το MS Office (για εφαρμογές γραφείου, όπως το MS Outlook) και μια συνδρομή για τις εφαρμογές Exchange Online και SharePoint Online (μέσω του Microsoft 365 Business Basic).

Κάντε οικονομία αξιοποιώντας το μεταχειρισμένο λογισμικό

Η Forscope μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε οικονομία στις δαπάνες λογισμικού προσφέροντας μεταχειρισμένες άδειες χρήσης σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις τιμές των καινούργιων αδειών. Οι άδειες χρήσης μας συμμορφώνονται πλήρως με όλες τις νομικές απαιτήσεις και παρέχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες λειτουργίες και ενημερώσεις ασφαλείας. Μπορούν να αγοραστούν από εταιρείες και φορείς τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα. Ακολουθούν ορισμένα πρόσφατα παραδείγματα επιτυχημένης βελτιστοποίησης του κόστους λογισμικού πελατών μας:

Η πόλη του Příbram στην Τσεχία πλήρωσε 14.000 € για δύο άδειες χρήσης Exchange Server 2019 και 280 Exchange Server 2019 Standard User CALs, εξοικονομώντας 19.000 €, καθώς το κόστος των καινούργιων αδειών χρήσης θα ανερχόταν σε 33.000 €. Και όλα αυτά επειδή αγόρασε από τη Forscope!

Το Υπουργείο Μεταφορών και Κατασκευών της Σλοβακίας εξοικονόμησε 7.700 € αγοράζοντας μεταχειρισμένο λογισμικό από τη Forscope. Το υπουργείο προμηθεύτηκε τέσσερα προϊόντα SharePoint Server 2019 και δύο προϊόντα Exchange Server Standard 2019 με συνολικό κόστος 28.000 € (έναντι του ποσού των 35.700 € που θα είχαν δαπανήσει για καινούργιο λογισμικό).

Θέλετε καλύτερη βελτιστοποίηση των δαπανών λογισμικού; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μην χάσετε την ευκαιρία να προβείτε σε αναβάθμιση και να κάνετε οικονομία στις δαπάνες λογισμικού. Επικοινωνήστε με τη Forscope σήμερα για να συζητήσετε τις επιλογές σας και να βρείτε τη σωστή λύση για τον οργανισμό σας.


Αποθήκευση αυτού του άρθρου ως PDF

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι