Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Η υποστήριξη της Microsoft για το Office 2013 λήγει σύντομα. Σε ποια σουίτα να περάσετε στη συνέχεια;

  • Microsoft
  • Office
  • Σύγκριση προϊόντων

1. 3. 2023

Ο κύκλος ζωής του Microsoft Office 2013 πρόκειται να ολοκληρωθεί - η εκτεταμένη υποστήριξη θα είναι διαθέσιμη έως τις 11 Απριλίου 2023. Στη συνέχεια, η δημοφιλής σουίτα Office θα εξακολουθεί να λειτουργεί αλλά η Microsoft δεν θα παρέχει πλέον διορθώσεις σφαλμάτων και επιδιορθώσεις ασφαλείας. Ως αποτέλεσμα, αν οι χρήστες αντιμετωπίσουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα με τα προγράμματά τους, θα πρέπει να βρουν τη λύση μόνοι τους.

Παρόλο που το Office 2013 είναι γνωστό σε πολύ κόσμο και χάρη στη σταθερότητά του εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως ακόμη και τώρα, 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, ίσως έφτασε ο καιρός να εξετάσετε το ενδεχόμενο εκσυγχρονισμού του εργασιακού σας περιβάλλοντος με μια σουίτα που προσφέρει νεότερα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας. Για να αποφύγετε τις υπερβολικές αλλαγές στις εργασιακές συνήθειες των υπαλλήλων σας, σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε σε μία από τις τρεις πιο πρόσφατες σουίτες Office της Microsoft με άδεια απεριόριστης διάρκειας, δηλαδή:

Office 2016 Professional Plus

Λήξη υποστήριξης: 14.10.2025

Ο πολυαγαπημένος διάδοχος του Office 2013, το Office 2016 είναι ένα προσιτό και δημο­φιλές προϊόν, το οποίο συνι­στάται για οργανισμούς που επιθυμούν να παρα­τείνουν και να βελτιώσουν την εμπειρία της κλασικής σουίτας Office.

Office 2019 Professional Plus

Λήξη υποστήριξης: 14.10.2025

Το Office 2019 χρησιμοποιεί την ίδια δομή λογισμικού με το Office 2016, αλλά προσθέτει μερικά χαρακτηριστικά για καλύτερη συνεργασία και βελτιωμένη παραγωγικότητα, παρέχοντας μια εξαιρετική ισορροπία ανάμεσα στην κλασική εμπειρία του Office και τα νεότερα περιβάλλοντα με βάση το cloud.

Office LTSC Professional Plus 2021

Λήξη υποστήριξης: 13.10.2026

Το Office 2021 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση στις σο­υί­τες παραγωγικότητας της Microsoft, με άδεια απε­ρι­ό­ριστης διάρκειας, φέρνει ακό­μα περισσότερες λει­του­ργίες στις κλασικές εφαρμογές γραφείου και επεκτείνει πε­ραι­τέρω τις δυνατότητες ενσω­μάτωσης και συ­νε­ργασίας στο cloud.

Όπως φαίνεται παραπάνω, το τέλος ζωής και για τις τρεις σουίτες είναι παρόμοιο (το ίδιο στην περίπτωση του 2016 και του 2019), γεγονός που δίνει στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων την ευκαιρία να επικεντρωθούν στην επιλογή του προϊόντος που χρειάζονται με βάση την τιμή και τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαφορές και τις ομοιότητες μεταξύ των τριών εκδόσεων του MS Office στα άρθρα μας που συγκρίνουν το Office 2016 με το Office 2019 και το Office 2019 με το Office 2021.

Κάνοντας οικονομία με υβριδικές λύσεις

Αν η επιχείρησή σας θέλει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την κλασική εμπειρία του MS Office αλλά χρειάζεται επίσης μερικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα μόνο στις νεότερες υπηρεσίες της Microsoft, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε μια υβριδική λύση: έναν συνδυασμό κάποιας σουίτας Office με απεριόριστη άδεια χρήσης και μιας συνδρομής Microsoft 365. Διαπιστώστε αν αυτή η λύση είναι η πιο κατάλληλη και φιλική προς τον προϋπολογισμό του οργανισμού σας στο άρθρο μας: Υβριδικές λύσεις: Πώς μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κάνει οικονομία στις δαπάνες λογισμικού;

Χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή της σωστής λύσης για την εταιρεία σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία!

Η εύρεση της καλύτερης ισορροπίας μεταξύ των χαρακτηριστικών, της μακροζωίας και της τιμής ενός προϊόντος μπορεί να είναι χρονοβόρα και να σας κάνει να αγανακτήσετε. Η εταιρεία μας παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αδειοδότηση, οπότε αν θέλετε να γλιτώσετε τον χρόνο, τα χρήματα και τα νεύρα σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε σχετικά με την καταλληλότερη λύση.


Αποθήκευση αυτού του άρθρου ως PDF

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι