Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Ασφάλιση αστικής ευθύνης: επιπλέον σιγουριά για αγορές χωρίς ρίσκο

  • Νομιμότητα

31. 3. 2023

Όσον αφορά το μεταχειρισμένο λογισμικό, στη Forscope προσπαθούμε διαρκώς να διευκολύνουμε όσο γίνεται τους πελάτες μας να πάρουν την απόφαση να αγοράσουν από εμάς καθώς και να τους διαβεβαιώνουμε ότι με τα προϊόντα μας η επιχείρησή τους θα είναι ασφαλής και προστατευμένη. Έτσι απευθυνθήκαμε στον ασφαλιστικό όμιλο Vienna Insurance Group (και συγκεκριμένα στην Kooperativa, το τσεχικό τμήμα της VIG), ο οποίος εγγυήθηκε για την εταιρεία μας και πρόσφερε ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης για τυχόν ζημίες.

Ποιοι είναι οι όροι της ασφάλισης αστικής ευθύνης;

  • Η ασφάλιση καλύπτει κάθε δυνητική ζημία που μπορεί να προκύψει σε σχέση με την αγορά οποιουδήποτε μεταχειρισμένου λογισμικού από τη Forscope.
  • Η ασφάλιση καλύπτει όλες τις συναλλαγές παντού στην Ευρώπη.
  • Η ασφάλιση καλύπτει ζημιές έως 20 εκατομμύρια κορώνες Τσεχίας (ή το ισοδύναμο ποσού περίπου 850.000 €).

Το πιστοποιητικό ασφάλισης μπορείτε να το δείτε εδώ: PDF

Ο όμιλος Vienna Insurance Group

Ο όμιλος Vienna Insurance Group (VIG) είναι ο κορυφαίος ασφαλιστικός όμιλος της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης. Αποτελείται από περισσότερες από 50 ασφαλιστικές εταιρείες και συνταξιοδοτικά ταμεία με περίπου 29.000 υπαλλήλους και προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή προστασία έναντι των κινδύνων της καθημερινής ζωής.

Τι επιβεβαιώνει περαιτέρω την αξιοπιστία μας;

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης είναι απλώς άλλη μια διαβεβαίωση που παρέχουμε στους πελάτες μας ώστε η αγορά λογισμικού από εμάς να γίνεται χωρίς καμία ανησυχία. Ωστόσο, στόχος μας είναι να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε καθόλου την ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Η αξιοπιστία μας επιβεβαιώνεται από τα εξής:

  • βρισκόμαστε στην αγορά μεταχειρισμένου λογισμικού για περισσότερα από 10 χρόνια,
  • παρέχουμε στους πελάτες μας λεπτομερή τεκμηρίωση του λογισμικού, μαζί με δήλωση του πρώτου αγοραστή (απαραίτητη προϋπόθεση για τη νόμιμη μεταβίβαση της κυριότητας του λογισμικού),
  • είμαστε συνεργάτης της Microsoft, διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 και ειδικούς αδειοδότησης πιστοποιημένους ως Software Asset Management Professional από την BSA Verafirm,
  • είμαστε προμηθευτής μεταχειρισμένου λογισμικού για εκατοντάδες δημόσιους φορείς και επιχειρήσεις,
  • είμαστε μια οικονομικά σταθερή εταιρεία με διαφανή οικονομική πληροφόρηση και έλεγχο.

Θέλετε να συζητήσουμε περαιτέρω σχετικά με τις εγγυήσεις που παρέχουμε για τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεών και θα απαντήσουμε ευχαρίστως σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με το θέμα!

 


Αποθήκευση αυτού του άρθρου ως PDF

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι