Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Windows 10 Pro (Volume)

gr|upper
ελληνικά και περισσότερες από 10 άλλες γλώσσες
 • GB αγγλικά
 • DE γερμανικά
 • FR γαλλικά
 • IT ιταλικά
 • PT πορτογαλικά
 • ES ισπανικά
 • RU ρωσικά
 • BG βουλγαρικά
 • TR τουρκικά
 • HR κροατικά
 • + αρκετές άλλες γλώσσες
express-delivery
product-img-Windows-10-Pro-Volume@0.5x
Η εικόνα προορίζεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παραδίδουμε το προϊόν χωρίς συσκευασία.
Επιλέξτε έκδοση:
Σε απόθεμα Εκτός αποθέματος
Παράδοση
 • Μέσω e-mail
  Με κούριερ
 • Κατόπιν αίτησης Εντός 5 εργάσιμων ημερών Εντός 1-2 εργάσιμων ημερών Μέσα σε 5 λεπτά
 • δωρεάν μεταφορά
260,00 € 71,99 € 58,06 € χωρίς ΦΠΑ (24%)
To 96% των πελατών συστήνουν αγορές στο forscope.gr
Τύπος άδειας:
πλήρη έκδοση · πιθανώς αναβαθμισμένη με συμφωνία συντήρησης με τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων
Τύπος διανομής:
volume (OLP, EA ή παρόμοια) · ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Μεταχειρισμένο λογισμικό:
ναι, παραδίδουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ
Η άδεια ισχύει για:
εφόρου ζωής
Μεταβιβασιμότητα:
μεταβιβάσιμη
Μέθοδος εγκατάστασης:
εγκατάσταση από το αρχείο εγκατάστασης του κατασκευαστή (παρέχουμε έναν σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου)
Αρχιτεκτονική:
32/64 bit
Γλώσσα:
πολύγλωσση άδεια
 • Πιστοποιητικό άδειας χρήσης
 • Τεκμηρίωση σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ (Δήλωση πωλητή)
 • Επιβεβαίωση αγοράς (τιμολόγιο)
 • Αρχείο εγκατάστασης για λήψη
Γραφικά:
επεξεργαστής γραφικών DirectX 9 με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 1.0
Χώρος στον σκληρό δίσκο:
16 GB (32-bit); 20 GB (64-bit)
Μνήμη:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Επεξεργαστής:
1 GHz

Windows 10 Pro (Volume)

Λεπτομέρειες αδειών

Χαρακτηριστικά αδειοδότησης

Τα Windows 10 Pro (Volume) σάς επιτρέπουν να εγκαταστήσετε τα Windows 10 Pro ως συνήθως, αλλά σας παρέχει επίσης όλα τα προνόμια μιας άδειας Volume: ταχύτερη μεταφορά άδειας εάν αλλάξετε τη συσκευή σας, δυνατότητα μαζικής εγκατάστασης OS, πλήκτρο πολλαπλής ενεργοποίησης (MAK) και τα λοιπά.

Στοιχεία εγκατάστασης

Όπως με το κανονικό Windows 10 Pro, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Media Creation Tool για να εγκαταστήσετε αυτό το προϊόν.

Χαρακτηριστικά

Ένα ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα για τις επιχειρήσεις και την εργασία σε δημόσια γραφεία

Το Windows 10 Pro εξυπηρετεί τις ανάγκες των ιδιόκτητων επιχειρήσεων που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην ανάπτυξη λογισμικού προς όφελος των εταιρειών τους. Το λειτουργικό σύστημα επιτρέπει μια πιο γρήγορη αι οικονομικά αποδοτική διαχείριση των δεδομένων σας και βελτιώνει σημαντικά τις ενσωματωμένες δυνατότητες ασφαλείας. Αυτά τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και ευελιξίας συνοδεύονται από άλλες φοβερές καινοτομίες που θα κάνουν τόσο τη δουλειά όσο και την αναπαραγωγή μπροστά σε μια οθόνη που ικανοποιεί και είναι πολύ ευχάριστη. 

Ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τις επιχειρήσεις

Το Windows 10 Pro αντιπροσωπεύει έναν αξιόπιστο ψηφιακό συνεργάτη στην επιχείρηση που σας βοηθά να κάνετε τα πράγματα με έναν απολαυστικό και ασφαλή τρόπο. Με το  BitLocker, μπορείτε να κρυπτογραφήσετε εσωτερικές μονάδες δίσκου αι εξωτερικές μονάδες USB και να τις στείλετε και να τις λάβετε σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας σας. Η τοπική πολιτική ομάδας σας προσφέρει την επιλογή "αγγίξτε μια φορά, ρυθμίστε πολλά" για τη διαχείριση των ρυθμίσεων χρήστη στον τομέα της εταιρείας σας.

Σε περίπτωση που η εταιρεία σας χρησιμοποιεί το Azure Active Directory, μπορείτε να ρυθμίσετε τις συσκευές Windows 10 Pro να συνδεθούν απευθείας στο Azure επιλέγοντας την επιλογή "Αυτή η συσκευή ανήκει στην εταιρεία μου" κατά τη διάρκεια της ρύθμισης. 

Και με το εργαλείο Windows Update for Business μπορείτε να διαχειριστείτε τα ακριβή χρονοδιαγράμματα όταν μπορεί να συμβεί μια ενημέρωση και όταν όχι, έτσι ώστε να μην διαταραχθούν οι ώρες εργασίας σας.

Πολυεπεξεργασία (Multitasking)

Από την προβολή περισσότερων εφαρμογών σε μια οθόνη για να συμμετάσχετε στον υπολογιστή εργασίας σας ενώ ταξιδεύετε, το Windows 10 Pro σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε λιγότερο στη διαχείριση συσκευών και περισσότερο στην καινοτομία στην επιχείρησή σας. Μέσω της απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε στα έργα σας από οποιοδήποτε μέρος και ανά πάσα στιγμή, συνδέοντας τον υπολογιστή σας από μακριά. Μπορείτε να δείτε άνετα και να διαχειριστείτε όλες τις ενεργές εφαρμογές, αρχεία και έγγραφα σε ένα παράθυρο μέσω της προβολής εργασιών. Και αν χρειάζεστε περισσότερα, δημιουργήστε και εκτελέστε πολλαπλές εικονικές μηχανές σε έναν υπολογιστή με Hyper-V.

Continuum

Το Continuum είναι το νέο χαρακτηριστικό μέσω του οποίου τα Windows είναι σε θέση να ανιχνεύσουν τον τύπο υλικού που χρησιμοποιείτε και να επιλέξετε μια κατάλληλη διεπαφή για τη συσκευή σας. Έτσι, οι ενεργές καρτέλες σας θα κυμαίνονται ομαλά σε οποιαδήποτε οθόνη επιλέγετε να εργαστείτε.

Μείνετε νευρικοί με το Microsoft Edge

Το νέο πρόγραμμα περιήγησης Edge των Windows 10 θα κάνει τον ιστό να είναι στην υπηρεσία σας! Με το Microsoft Edge μπορείτε να γράψετε, να πληκτρολογείτε και να επισημαίνετε απευθείας σε ιστοσελίδες και να τις μοιράζεστε με άλλους. Η βελτιωμένη γραμμή διευθύνσεων θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας πριν τελειώσετε να τις πληκτρολογείτε. Και η νέα προβολή ανάγνωσης θα καταργήσει αυτόματα τους περισπασμούς που σας εμποδίζουν να μάθετε και να κάνετε περισσότερα. Επιπλέον, με το Microsoft Edge, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του υπολογιστή σας διαρκεί πολύ περισσότερο από ότι με το Chrome ή τον Firefox.

Gamers, ακούστε!

Οι λάτρεις του Xbox μπορούν τώρα να βιώσουν έναν πιο κοινωνικό τύπο παιχνιδιού, μοιράζοντας τα επιτεύγματα τους στο διαδίκτυο. Η λειτουργία DVR παιχνιδιών επιρτέπει στο χρήστη να καταγράψει και να μοιράζεται τις επικές νίκες ή αστείες αποτυχίες με φίλους στα κοινωνικά δίκτυα.

Personal

Αν ο υπολογιστής σας είναι εξοπλισμένος με υλικό βιομετρικών αισθητήρων, τα Windows Hello θα σας αναγνωρίσουν και θα σας χαιρετήσουν, εξοικονομώντας έτσι από το να θυμάστε τους κωδικούς πρόσβασης. 

Αίτημα προϊόντος

Περίληψη

Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

  Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες