Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Εγκατάσταση, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση προϊόντων Adobe CS

Εγκατάσταση, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση προϊόντων Adobe CS

Αυτός είναι ένας σύντομος οδηγός για την εγκατάσταση, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των προϊόντων Adobe Creative Suite.

Εγκατάσταση και ενεργοποίηση

 1. Κατεβάστε τα αρχεία εγκατάστασης για το επιλεγμένο πρόγραμμα από τους συνδέσμους που παρέχει ο κατασκευαστής ή ο πωλητής του λογισμικού. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη όλων των αρχείων εγκατάστασης προτού ξεκινήσετε την εγκατάσταση. Ορισμένα προγράμματα (όπως το Illustrator CS6, για παράδειγμα) έχουν περισσότερα από ένα αρχεία εγκατάστασης.
 2. Αφού όλα τα αρχεία εγκατάστασης έχουν ληφθεί με επιτυχία, ανοίξτε το εκτελέσιμο αρχείο (*.exe) και ακολουθήστε τα βήματα εγκατάστασης του προγράμματος.
  Adobe Illustrator CS6 installation location
 3. Σε ένα από τα βήματα, η εγκατάσταση θα ζητήσει έναν σειριακό αριθμόεισάγετε τον σειριακό αριθμό και προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
 4. Μετά τον σειριακό αριθμό, πιθανόν να σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Adobe (επίσης γνωστός ως Adobe ID). Εάν δεν έχετε, θα υπάρχει μια επιλογή για να το δημιουργήσετε σε αυτό το βήμα.
  Adobe Illustrator CS6 installation account
 5. Στη συνέχεια, η εγκατάσταση θα συνεχιστεί με επιλογές σχετικά με το λογισμικό που θέλετε να εγκαταστήσετε (για παράδειγμα, θα μπορείτε να επιλέξετε ποια εξαρτήματα ή / και προγράμματα θα εγκατασταθούν, πού θα εγκατασταθούν κ.ο.κ.).
 6. Τώρα, περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση - μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό σας!

Απενεργοποίηση

Αν χρειάζεται να μετακινήσετε την άδεια χρήσης (σειριακός αριθμός) από έναν υπολογιστή σε έναν άλλο, πρώτα, θα πρέπει να την απενεργοποιήσετε από τη συσκευή που την χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή. Για να το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε πρώτα ότι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, στη συνέχεια ανοίξτε το λογισμικό και μεταβείτε στο μενού στο επάνω μέρος του παραθύρου του προγράμματος. Κάντε κλικ στην επιλογή Βοήθεια (Help) και επιλέξτε Απενεργοποίηση (Deactivate) και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Απενεργοποίηση μόνιμα (Deactivate permanently).

Όταν η απενεργοποίηση είναι επιτυχής, το παράθυρο πρέπει να φαίνεται παρόμοιο με αυτό:

Adobe Illustrator CS6 deactivation

Τώρα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το προϊόν σε άλλον υπολογιστή.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Έχετε πρόβλημα με την εγκατάσταση, την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση των προϊόντων Adobe CS; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι

  Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες