Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Ενεργοποίηση των Windows 10

Τα εγκατεστημένα Windows 10 πρέπει να ενεργοποιηθούν εντός 30 ημερών από την πρώτη είσοδο στο σύστημα. Μην ξεχάσετε την ενεργοποίηση! Εάν το λειτουργικό σύστημα δεν είναι ενεργοποιημένο, θεωρείται παράνομο και θέτετε σε κίνδυνο όλα τα δεδομένα σας, επειδή δεν προστατεύονται.

Σημείωση: Επί του παρόντος, όλες οι άδειες των Windows 10 είναι καινούργιες και ενεργοποιούνται κατά την εγκατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περάσετε από αυτόν τον οδηγό ενεργοποίησης εκτός και αν παρουσιαστεί σφάλμα κατά την εισαγωγή του κλειδιού προϊόντος. Επίσης, αν θέλετε να μεταφέρετε την άδεια χρήσης από τη μια συσκευή στην άλλη, απενεργοποιήστε την πρώτα (κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς)  και στη συνέχεια ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό ενεργοποίησης, αφού εγκαταστήσετε τα Windows στη νέα συσκευή.

Online Ενεργοποίηση

Ο ευκολότερος τρόπος ενεργοποίησης των Windows είναι μέσω του διαδικτύου.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε τα Windows 10:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση & ασφάλεια και μεταβείτε στην επιλογή Ενεργοποίηση (δείτε την παρακάτω εικόνα).
  2. Βρείτε το "Αλλαγή κλειδιού προϊόντος" και κάντε κλικ στο κουμπί αυτό. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που σας ζητάει να εισάγετε το κλειδί προϊόντος.
  3. Εισαγάγετε το κλειδί προϊόντος που λάβατε με την παραγγελία σας, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες.

Τηλεφωνική Ενεργοποίηση

Εάν η ενεργοποίηση του Internet από το προϊόν σας δεν είναι επιτυχής για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα Windows 10 μέσω ενεργοποίησης τηλεφώνου. Για να καταστήσετε την ενεργοποίηση του τηλεφώνου πιο βολική για εσάς, δημιουργήσαμε μια ημιαυτόματη υπηρεσία ενεργοποίησης online τηλεφώνου που ονομάζεται Letactivate.com, η οποία θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε το προϊόν σας γρήγορα και εύκολα.

Δείτε τον οδηγό μας βήμα προς βήμα για την ενεργοποίηση τηλεφώνου των Windows 10 εδώ:

Οδηγός για την ενεργοποίηση του τηλεφώνου των προϊόντων Windows 10

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι

    Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες