Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

32-bit, ή 64-bit?

Πρώτον, είναι σημαντικό να πούμε ότι οι περισσότεροι από τους σύγχρονους επεξεργαστές υπολογιστών βασίζονται στην αρχιτεκτονική 64 bit και παρόλο που μερικές φορές δεν είναι ο βέλτιστος συνδυασμός 100%, είναι επίσης συμβατοί με τα 32-bit προγράμματα και εφαρμογές. Έτσι, αν έχετε ένα νεότερο laptop ή υπολογιστή, είναι πολύ πιθανό ότι τρέχει σε επεξεργαστή 64-bit.

Έχετε έναν παλιότερο υπολογιστή ή απλά θέλετε να ελέγξετε σε ποια αρχιτεκτονική ο φορητός υπολογιστής σας λειτουργεί; Ακολουθήστε τους γρήγορους οδηγούς μας για Windows και MacOS παρακάτω.

Εάν διαθέτετε υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows:

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Έναρξη στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης και πληκτρολογήστε "Πίνακας ελέγχου". Μόλις εμφανιστεί το αποτέλεσμα, θα δείτε "Σύστημα" στη δεξιά στήλη – κάνοντας κλικ πάνω του θα ανοίξει ένα παράθυρο με τις πληροφορίες του συστήματος του υπολογιστή σας.

2. Αναζητήστε τον τύπο του συστήματος στην ενότητα Σύστημα.

Χρησιμοποιώντας το Mac OS;

1. Μεταβείτε στο Apple Menu και επιλέξτε "Σχετικά με αυτό το Mac".

2. Κοιτάξτε κάτω από την έκδοση του λειτουργικού συστήματος και το όνομα του μοντέλου υπολογιστή – θα δείτε το όνομα του επεξεργαστή σας. Αν το όνομα λέει Intel Core Solo ή Intel Core Duo, είναι μόνο 32-bit. Διαφορετικά, η αρχιτεκτονική του υπολογιστή σας είναι 64-bit.

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι

    Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες