Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Εξαγορά λογισμικού

Διαθέτει η εταιρεία ή ο οργανισμός σας προϊόντα λογισμικού, χωρίς ημερομηνία λήξης, που δεν χρειάζεστε πλέον; Εάν τα προϊόντα πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, προσφερόμαστε να τα αγοράσουμε από εσάς. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των προϋποθέσεων παρακάτω και μάθετε πώς μπορείτε να πληρωθείτε για το περιττό λογισμικό σας.

Όροι για την αγορά λογισμικού:

  • Εκπροσωπείτε μια εταιρεία ή έναν οργανισμό (δεν αγοράζουμε λογισμικό από ιδιώτες).
  • Τα προϊόντα που σας ανήκουν είναι απεριόριστης διάρκειας (χωρίς συνδρομές), νόμιμα και έχετε αποδείξεις αγοράς και της αυθεντικότητάς τους.
  • Μπορούμε να αγοράσουμε συγκεκριμένα προϊόντα λογισμικού, καθώς πρέπει να λάβουμε υπόψη την ποσότητα, τον τύπο και το έτος κυκλοφορίας τους. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εξοικονομήστε δύο φορές!

Θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό σας; Αποκτήστε το από εμάς! Οι τιμές των προϊόντων μας είναι έως και 60% χαμηλότερες από τις κανονικές τιμές λιανικής. Εξοικονομήστε δύο φορές αναβαθμίζοντας το λογισμικό σας ενώ πληρώνεστε για το παλιό σας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε το παλιό σας λογισμικό, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Μπορείτε να προσθέσετε μια λίστα με τα ονόματα των προϊόντων που σας ανήκουν ή άλλα έγγραφα στο συνημμένο αυτής της φόρμας.

Σημείωση: Η περαιτέρω επικοινωνία σχετικά με την πώληση του λογισμικού σας μπορεί να γίνεται στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά, αλλά οποιοδήποτε μελλοντικό συμβόλαιο θα γίνεται μόνο στα Αγγλικά.

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι

    Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες