Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Συναλλακτικός έλεγχος της Deloitte: Λάβετε επιβεβαίωση της νομιμότητας των προϊόντων μας από αμερόληπτους εμπειρογνώμονες!

 • Νομιμότητα

24. 3. 2023

Σχεδιάζει ο οργανισμός σας να αγοράσει μεταχειρισμένο λογισμικό αλλά ανησυχείτε για τους νομικούς κινδύνους που ενέχει; Εμείς στη Forscope είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Όλα τα προϊόντα λογισμικού μας είναι απολύτως νόμιμα, αλλά για να σας δώσουμε περισσότερη σιγουριά, προσφέρουμε ως αποκλειστική δυνατότητα έναν πρόσθετο συναλλακτικό έλεγχο όταν παραγγέλνετε μεταχειρισμένο λογισμικό από εμάς, ο οποίος διενεργείται από την αξιόπιστη εταιρεία συμβούλων Deloitte.

Συναλλακτικός έλεγχος των αδειών χρήσης μεταχειρισμένου λογισμικού

Ο συναλλακτικός έλεγχος από την Deloitte που προσφέρουμε αποτελεί την ιδανική λύση όταν προτιμάτε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά το μεταχειρισμένο λογισμικό. Θα σας εξασφαλίσει σιγουριά ότι η συναλλαγή είναι απολύτως ασφαλής, θα επιβεβαιώσει ότι οι άδειες χρήσης μεταχειρισμένου λογισμικού και η αντίστοιχη νομική τεκμηρίωση που σας παραδόθηκαν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται εκ του νόμου και θα επαληθεύσει την ορθότητα της μεταβίβασης της κυριότητας του λογισμικού.

Πώς γίνεται η διαδικασία συναλλακτικού ελέγχου;

 1. Μόλις το ζητήσετε, θα υποβάλουμε στην Deloitte τη νομική τεκμηρίωση των προϊόντων που παραγγείλατε.
 2. Με βάση την παρεχόμενη νομική τεκμηρίωση, η Deloitte συντάσσει έγγραφο επιβεβαιωτικής αναφοράς, στο οποίο αξιολογεί εάν:
  1. ο αρχικός αδειούχος είναι φυσικό ή νομικό πρόσωπο εγκατεστημένο στην ΕΕ ή στον ΕΟΧ,
  2. η αρχική άδεια χρήσης λογισμικού είναι απεριόριστης διάρκειας,
  3. υπάρχουν έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι ο αρχικός δικαιοπάροχος πληρώθηκε για το αντίγραφο ή τα αντίγραφα του λογισμικού και ποιο ποσό,
  4. η νομική τεκμηρίωση που παρέχεται περιλαμβάνει τη δέσμευση του αρχικού αγοραστή να απεγκαταστήσει/αποσύρει όλα τα προηγούμενα αντίγραφα του λογισμικού, να παύσει τη χρήση του λογισμικού και να λάβει μέτρα για την αποτροπή περαιτέρω χρήσης εντός του οργανισμού του αρχικού αγοραστή.
 3. Θα λάβετε την παραπάνω νομική τεκμηρίωση μαζί με το έγγραφο της έκθεσης ελέγχου που συνέταξε η Deloitte.

Κόστος υπηρεσίας

Το κόστος για τον συναλλακτικό έλεγχο μπορεί να ποικίλλει, ανάλογα με τους όρους του συγκεκριμένου έργου. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτή την υπηρεσία, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Η τεχνογνωσία της Deloitte

Η εταιρεία Deloitte παρέχει υπηρεσίες ελέγχου και διασφάλισης, συμβουλευτικές, νομικές και χρηματοοικονομικές συμβουλές, υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου, φορολογικές υπηρεσίες και άλλες συναφείς υπηρεσίες στους πελάτες της ανά τον κόσμο. Με την τεχνογνωσία και τη διασφάλιση ποιότητας που διαθέτει, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η έκθεση ελέγχου που θα λάβετε είναι εμπεριστατωμένη και αξιόπιστη.

 


Αποθήκευση αυτού του άρθρου ως PDF

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι