Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

OneSAM: μία πλατφόρμα για όλα τα αρχεία εγκατάστασης

24. 3. 2023

Στη Forscope προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τα συστήματα και τις υπηρεσίες μας με στόχο να κάνουμε την εμπειρία του πελάτη όσο το δυνατόν πιο ομαλή και ευχάριστη.

Δημιουργήσαμε το OneSAM προκειμένου να διευκολύνουμε τους πελάτες μας να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το συντομότερο δυνατόν, τα προϊόντα που έχουν αγοράσει από εμάς.

Τι είναι το OneSAM και ποια είναι η χρησιμότητά του;

Το OneSAM ή One Software Asset Management είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν αρχεία εγκατάστασης για το μεταχειρισμένο λογισμικό που έχουν αγοράσει από την εταιρεία μας. Ως διαπιστευτήρια σύνδεσης χρησιμοποιούνται ο αριθμός παραγγελίας και το email που σχετίζεται με την παραγγελία. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας αποκτούν πρόσβαση ακριβώς στα αρχεία που χρειάζονται για την εγκατάσταση των συγκεκριμένων προϊόντων που αγόρασαν.

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν τα αρχεία εγκατάστασης απευθείας στην τρέχουσα συσκευή ή να δημιουργούν έναν προσωρινό σύνδεσμο (που ισχύει για 48 ώρες) για λήψη σε άλλη συσκευή. Έχουμε επίσης φροντίσει ώστε το OneSAM να είναι κατανοητό σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε. Επί του παρόντος, στο επάνω μέρος της σελίδας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 12 γλώσσες.

Η υποβάθμιση τώρα γίνεται ακόμα πιο εύκολη!

Πρόσφατα προσθέσαμε τη δυνατότητα λήψης αρχείων εγκατάστασης για παλαιότερες εκδόσεις του λογισμικού που αγοράσατε – χάρη στα δικαιώματα υποβάθμισης! Για όλα τα μεταχειρισμένα προϊόντα λογισμικού για τα οποία ισχύουν αυτά τα δικαιώματα, κάτω από την κύρια έκδοση οι πελάτες θα βλέπουν την εξής επιλογή:

Η υποβάθμιση είναι ένα δικαίωμα του τελικού χρήστη, που επιτρέπει στους χρήστες να επαναφέρουν το λογισμικό σε μια παλαιότερη έκδοση. Για παράδειγμα, αν ένας πελάτης αγόρασε το λογισμικό Windows Server 2022 Standard, μπορεί να το υποβαθμίσει σε Windows Server 2019 Standard ή Windows Server 2016 Standard (αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα). Τα δικαιώματα υποβάθμισης ισχύουν για όλα τα προϊόντα με αδειοδότηση Volume (προϊόντα για διακομιστές, MS Office κ.λ.π.) και προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία να αναπτύξετε την έκδοση λογισμικού που ταιριάζει καλύτερα στις τρέχουσες ανάγκες του έργου σας.

Μια διαδικτυακή πύλη ειδικά για σύνθετα έργα

Σε ειδικές περιπτώσεις, μπορούμε για ένα συγκεκριμένο έργο να δημιουργήσουμε μια πύλη OneSAM με πιο προηγμένο περιεχόμενο, όπως νομική τεκμηρίωση και πιστοποιητικά κλειδιών προϊόντος για μεταχειρισμένο λογισμικό που αγοράστηκε από την εταιρεία μας. Αυτό το είδος πύλης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για έργα που απαιτούν πλατφόρμες διαχείρισης πόρων λογισμικού, όπως το VLSC (Volume Licensing Service Center) της Microsoft, καθώς μπορεί να είναι μια εναλλακτική των λύσεων που παρέχονται απευθείας από τους κατασκευαστές λογισμικού.

Έχετε ένα έργο που απαιτεί μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση διαχείρισης πόρων; Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων της εταιρείας μας και δείτε αν το έργο πληροί τις προϋποθέσεις!

Χρειάζεστε βοήθεια με το OneSAM;

Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης και λάβετε βήμα προς βήμα οδηγίες ή οποιεσδήποτε άλλες εξηγήσεις τυχόν χρειάζεστε, μέσω chat ή email.

 


Αποθήκευση αυτού του άρθρου ως PDF

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι