Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Το Office 2019 έρχεται – τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής;

  • Microsoft
  • Office

5. 9. 2018

Μέχρι τώρα, η Microsoft ήταν λίγο μυστικοπαθής για το πώς θα μοιάζει το Office 2019 και ποια χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνει. Από τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, γνωρίζουμε τώρα ότι η νέα σουίτα του Office θα βασίζεται στον ίδιο κώδικα με το Microsoft 365 και θα διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στο Microsoft 365 από την κυκλοφορία του Office 2016. Ας ρίξουμε μια ματιά στις επερχόμενες αλλαγές και τα νέα χαρακτηριστικά.

Νέο User Interface

Η Microsoft θα ενοποιήσει την εμφάνιση των εφαρμογών της σε όλες τις πλατφόρμες καθώς και τις πλήρεις λειτουργίες τους και τις εκδόσεις τους σε απευθείας σύνδεση, έτσι ώστε η εμπειρία του χρήστη να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπής. Η αλλαγή στο Outlook θα είναι πιθανώς η πιο ορατή, καθώς θα μπορείτε να προσαρμόσετε την προβολή των εισερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με συνομιλίες, θέματα ή προτεραιότητα.

Skype for Business

Ο προεπιλεγμένος πελάτης επικοινωνίας στο Office 2019 θα είναι ομάδες της Microsoft. Ο πελάτης του Skype for Business θα είναι μια προαιρετική εγκατάσταση, αλλά θα εξακολουθεί να υποστηρίζεται – αυτό είναι σημαντικό ειδικά για οργανισμούς που δεν έχουν ακόμη μεταβεί σε ομάδες της Microsoft.

Νέα τιμολόγηση

Η νέα σουίτα του Office θα έχει άδεια για διαρκή χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για όσο διάστημα επιθυμείτε. Για να αντικατοπτρίζει αυτή την αξία της ζωής του προϊόντος, η Microsoft αποφάσισε να αυξήσει την τιμή κατά 10%.

Επισκόπηση των νέων λειτουργιών στις τέσσερις κύριες εφαρμογές

Μόνο στα Windows 10

Μαζί με τον μικρότερο χρόνο υποστήριξης του προγράμματος (7 χρόνια σε σύγκριση με τα 10 χρόνια για το Office 2016), η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι το Office 2019 θα υποστηρίζεται μόνο στα Windows 10.

Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε, ωστόσο, μπορείτε ακόμα να πάρετε την προηγούμενη έκδοση (Office 2016), η οποία υποστηρίζεται στα Windows 7, 8, 8.1 και 10. Επιλέξτε από την προσφορά μας τις διαφορετικές εκδόσεις του Office 2016 και εξοικονομήστε μέχρι και το 60% της αρχικής τους τιμής.


Επιπλέον συμβουλή για συνδρομητές του Microsoft 365:

Πληρώνετε ήδη για την εγγραφή του Microsoft 365; Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Microsoft ανήγγειλε ότι σε δύο χρόνια το πρόγραμμα θα υποστηρίζεται μόνο στα Windows 10. Θέλετε να το φροντίσετε εκ των προτέρων; Πάρτε το Windows 10 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μόλις 49,99 €.

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι