Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Σλοβακική εταιρεία ηλεκτρισμού: Πάνω από 70% εξοικονόμηση για λογισμικό χάρη στη λύση μας!

  • Case study

4. 8. 2021

Ορισμένες φορές ίσως να είναι δύσκολο να φανταστείτε πόσα χρήματα θα μπορούσε η εταιρεία σας να εξοικονομήσει από το λογισμικό όταν παραγγέλνει από εμάς χωρίς να δείτε πραγματικά παραδείγματα. Γι' αυτό, με τη συγκατάθεση του πελάτη μας, ετοιμάσαμε μια επισκόπηση ενός έργου που ολοκληρώθηκε αρκετά πρόσφατα – τον Φεβρουάριο του 2021. Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες του έργου παρακάτω.

Λύση λογισμικού για μια σλοβακική εταιρεία ηλεκτρισμού

Πελάτης

Slovenské elektrárne, a.s.

Η Slovenské elektrárne ιδρύθηκε το 2002 και παρέχει ηλεκτρική ενέργεια τόσο στον βιομηχανικό τομέα, όσο και στα νοικοκυριά σε 3 ευρωπαϊκές χώρες. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 3.500 υπαλλήλους και το περιοδικό Forbes ανακήρυξε την εταιρεία ως τη μεγαλύτερη στη Σλοβακία το 2015.

Προϊόντα

Αρχικά ζητούμενα προϊόντα

  • Visio 2019 Standard
  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Standard
  • Project 2019 Professional

Παρεχόμενα προϊόντα

  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Professional


Δεδομένου ότι η υποστήριξη για το Visio 2010 και το Project 2010 έληξε το 2020, ο πελάτης επιθυμούσε να αναβαθμίσει το λογισμικό για να διατηρήσει τα ευαίσθητα δεδομένα του πλήρως προστατευμένα. Αρχικά, ζήτησαν περίπου 300 τεμάχια των εκδόσεων Standard και Professional του Visio και του Project 2019. Καθώς η φθηνότερη επιλογή γι' αυτούς ήταν να αποκτήσουν όλα τα προϊόντα με τη μορφή της έκδοσης Professional, τους πείσαμε να χρησιμοποιήσουν αυτή την ευκαιρία και να εξοικονομήσουν ακόμη περισσότερα.

Αυτή δεν είναι κάποια ασυνήθιστη κατάσταση για εμάς, καθώς ορισμένα προϊόντα είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτηθούν σε μεγαλύτερους αριθμούς απ' ότι κάποια άλλα. Έτσι, είναι λογικό να παρέχουμε μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση στους πελάτες μας, επειδή παίρνουν περισσότερα χαρακτηριστικά, ενώ πληρώνουν λιγότερα!

Εξοικονόμηση

Η συνολική εξοικονόμηση του πελάτη μας έφτασε το απίστευτο 72%, πράγμα που σημαίνει ότι πλήρωσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ λιγότερα από ό,τι αν είχε αγοράσει τα προϊόντα σε κανονική τιμή αγοράς. Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα για να δείτε τα ποσά του κόστους που εξοικονομήθηκαν για κάθε προϊόν, καθώς και τη συνολική εξοικονόμηση για ολόκληρο το έργο:

Ονομασία προϊόντος ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΕΡΔΟΣ*
Visio 2019 Professional 150 τεμ. 68%
Project 2019 Professional 270 τεμ. 73%
  ΣΥΝΟΛΟ 72% του συνολικού κόστους
*συγκριτικά με την κανονική τιμή της αγοράς

Οι τιμές των προϊόντων που έχετε τη δυνατότητα να βρείτε στον ιστότοπό μας ισχύουν όταν παραγγέλνετε μόνο λίγα τεμάχια, αλλά σε περίπτωση μεγαλύτερων έργων (αξίας τουλάχιστον 2 000 €), είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πολύ ελκυστικές ατομικές προσφορές τιμών.

Αναζητάτε μια λύση λογισμικού προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι