Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Η Software Deals γίνεται Forscope!

  • Τα νέα της Forscope
  • Δελτίο τύπου

26. 3. 2020

banner

Γιατί αλλάζουμε το όνομά μας;

Η ιδέα της μετονομασίας και της επανεμφάνισης της εταιρείας μας αναπτύσσεται στο κεφάλι μας για περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Θεωρήσαμε αναγκαία τη αλλαγή, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες και ευρύτερες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας. Θέλαμε επίσης να διαφοροποιηθούμε από άλλες εταιρείες στη μεταπώληση λογισμικού καθώς η συσχέτιση μας με αναξιόπιστους πωλητές λογισμικού αρχίζει να δημιουργεί περιττά θέματα.

Ένας άλλος σημαντικός λόγος για τη μετονομασία ήταν το γεγονός ότι θέλαμε να ενώσουμε το brand σε όλες τις 11 ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία μας.

Το νέο όνομα και το λογότυπο αντικατοπτρίζουν καλύτερα την ουσία και το όραμα του brand μας καθώς και τις αξίες στις οποίες βασίζεται. Επίσης, μας επιτρέπει να προστατέψουμε καλύτερα το brand μας, καθώς το Forscope είναι τώρα καταγεγραμμένο trademark της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για το τι θα συμβεί τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον (όπως η περαιτέρω επέκταση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας) και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε και αυτό το νέο ταξίδι μαζί μας!

Πότε θα συμβεί αυτή η αλλαγή;

Κατά το μήνα Απρίλιο. Θα μεταφέρουμε σταδιακά όλες τις γλωσσικές εκδόσεις της ιστοσελίδας μας σε μια νέα διεύθυνση URL. Εάν πληκτρολογήσετε www.software-deals.gr στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο νέο: www.forscope.gr 

Τι σημαίνει για εσάς - τους πελάτες μας;

Για εσάς, η μόνη διαφορά θα είναι στο γεγονός ότι θα επισκεφθείτε μια ιστοσελίδα με διαφορετικό όνομα. Αν έχετε λογαριασμό, θα μεταφερθεί στον νέο ιστότοπο και θα χρησιμοποιήσετε τις ίδιες πληροφορίες σύνδεσης, όπως συνήθως. Επίσης, οι αριθμοί τηλεφώνου για να φτάσετε στην υποστήριξη πελατών μας, στο διαχειριστή του λογαριασμού σας ή στο γραφείο μας, παραμένουν οι ίδιοι.

Τι άλλο μένει το ίδιο:

  • Η μάρκα Forscope ανήκει στην RA Software s r.o., την ίδια εταιρεία που κατέχει το brand Software Deals
  • αριθμός τραπεζικού λογαριασμού
  • Άνθρωποι - δεν θα υπάρξουν αλλαγές προσωπικού που να συνδέονται με τη μετονομασία της εταιρείας μας

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Αφήστε αυτό το νέο κεφάλαιο για την παροχή μεγάλου οικονομικά προσιτού λογισμικού να ξεκινήσει!

Η ομάδα της Forscope

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι