Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Η Forscope είναι πλέον διανομέας του IceWarp – μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας παραγωγικότητας για οργανισμούς!

  • Τα νέα της Forscope
  • Δελτίο τύπου

17. 8. 2023

Έχουμε γίνει επίσημος διανομέας αυτής της πλατφόρμας που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης και προέρχεται από την Τσεχική Δημοκρατία. Το IceWarp είναι μια εναλλακτική του Microsoft 365 και του Google Workspace, αλλά είναι σημαντικά φθηνότερο σε σχέση και με τις δύο λύσεις: η τιμή είναι 50% χαμηλότερη από τα προϊόντα της Microsoft και 69% από τα προϊόντα της Google. Ειδικά για επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς μεσαίου μεγέθους, μπορεί να αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή προκειμένου να εξασφαλιστεί σε εξαιρετική τιμή η εύκολη συνεργασία μέσα σε μια ομάδα καθώς και σε ολόκληρο τον φορέα.

Το IceWarp προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες με τους ανταγωνιστές του, δηλαδή κυρίως εργασία σε κοινόχρηστα έγγραφα, διαδικτυακές διασκέψεις, ομαδική συνομιλία, email στον δικό σας τομέα, ημερολόγιο και πολλά ακόμα. Όλα αυτά σε ένα και μόνο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε κυριολεκτικά από οπουδήποτε.

Διεπαφή IceWarp: Email
Διεπαφή IceWarp: Ημερολόγιο
Διεπαφή IceWarp: TeamChat
Διεπαφή IceWarp: Διασκέψεις
Διεπαφή IceWarp: Έγγραφα
Διεπαφή IceWarp: Σημειώσεις
Διεπαφή IceWarp: Πίνακας ελέγχου
 
 
 

«Η συνεργασία με την IceWarp ήταν για μας ένα λογικό βήμα. Πλέον ορισμένοι πελάτες μας συχνά δεν μπορούν καν να φανταστούν την εργάσιμη ημέρα τους χωρίς εφαρμογές γραφείου, είτε τις έχουν επί τόπου είτε στο νέφος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναζητούσαμε ένα τέτοιο προϊόν για να το προσθέσουμε στη γκάμα μας, το οποίο θα εξέφραζε καλύτερα το σλόγκαν μας (Same value, better price) και τον κύριο στόχο μας: να βοηθήσουμε τις εταιρείες και τους δημόσιους φορείς να γλιτώσουν χρήματα από τις δαπάνες λογισμικού, τα οποία χρήματα μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για άλλες απαραίτητες επενδύσεις.»

Jakub Šulák
Διευθύνων Σύμβουλος της Forscope

Τα κύρια πλεονεκτήματα του προϊόντος IceWarp δεν είναι μόνο η καλύτερη τιμή, αλλά και η ευκολία στη χρήση, η φιλοσοφία «όλα σε ένα» καθώς και η ενισχυμένη προστασία των δεδομένων των χρηστών. Σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, οι πελάτες μπορούν να βασίζονται στο γεγονός ότι τα δεδομένα τους όχι μόνο προστατεύονται, αλλά και χρησιμοποιούνται μόνο εντός του χώρου αποθήκευσης νέφους, χωρίς καμία άλλη εμπορική χρήση.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το προϊόν IceWarp εδώ.

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι