Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Χριστουγεννιάτικες ευχές και επισκόπηση του 2022

  • Τα νέα της Forscope

22. 12. 2022

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας το 2022! Φέτος συνέβησαν πολλά και ελπίζουμε να είδατε θετικά όλες τις αλλαγές και βελτιώσεις που πραγματοποιήσαμε για εσάς. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε μια επισκόπηση όλων των σημαντικών γεγονότων. Μπορούμε επίσης να σας αποκαλύψουμε ότι υπάρχουν πολλά ακόμη που πρόκειται να έρθουν τους επόμενους μήνες. Σας ευχόμαστε να απολαύσετε την περίοδο των Χριστουγέννων και όλα τα καλά για το νέο έτος!

Ανακεφαλαίωση του 2022

Νέα έκδοση της ιστοσελίδας μας

Ξεκινήσαμε μια νέα εμφάνιση του ιστότοπού μας, η οποία αντικατοπτρίζει καλύτερα την εστίασή μας στον Β2Β και τον δημόσιο τομέα. Παρέχει περισσότερες πληροφορίες από ποτέ σχετικά με το μεταχειρισμένο λογισμικό, τους τρόπους να κάνετε οικονομία καθώς και τα οφέλη που έχετε αγοράζοντας από εμάς!

Εξαγορά του SoftwarePro

Η εταιρεία μας έγινε ακόμα μεγαλύτερη. Στις αρχές Οκτωβρίου 2022, ένα Σλοβακικό brand που ασχολείται με την πώληση μεταχειρισμένου λογισμικού, το SoftwarePro, έγινε μέρος της εταιρείας μας.

«Πιστεύουμε ότι χάρη στην εξαγορά του SoftwarePro, θα μπορέσουμε να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο στην επίτευξη του μακροπρόθεσμου στόχου μας: την εξοικονόμηση πόρων για εταιρείες και δημόσιους φορείς», λέει ο ιδρυτής και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Forscope, Jakub Šulák.

Νέοι συνάδελφοι

Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, 13 νέοι άνθρωποι εντάχθηκαν στην εταιρεία μας! Καλωσορίσαμε 3 νέους συναδέλφους στα κεντρικά μας γραφεία στο Μπρνο και 10 νέους Sales Manager στις διάφορες αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε.

Συνέδρια

Παρακολουθήσαμε και συμμετείχαμε σε διάφορα συνέδρια στην Τσεχία, την Πολωνία, την Κροατία και την Ελλάδα, όπου συναντήσαμε πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον εμπορικό τομέα. Ήταν εξαιρετική η εμπειρία να γνωρίσουμε ανθρώπους από διαφορετικούς κλάδους και να μοιραστούμε τις γνώσεις μας σχετικά με το πώς μπορούν εύκολα να εξοικονομήσουν χρήματα με το μεταχειρισμένο λογισμικό.

Διαδικτυακά σεμινάρια

Την άνοιξη, αρχίσαμε να διοργανώνουμε τα δικά μας διαδικτυακά σεμινάρια Forscope που επικεντρώνονται στην παρουσίαση του μεταχειρισμένου λογισμικού, το νομικό του υπόβαθρο και τα οφέλη που προσφέρει στις εταιρείες και τους οργανισμούς. Καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, πραγματοποιήσαμε δεκάδες διαδικτυακά σεμινάρια για διάφορες αγορές με εκατοντάδες συμμετέχοντες.

Αρχίσαμε να δημιουργούμε βίντεο στο YouTube

Ξεκινώντας με το βίντεο "Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε έως και 80% στο κόστος του λογισμικού", ξεκινήσαμε να παράγουμε χρήσιμα εισαγωγικά βίντεο για διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη δραστηριότητά μας (όπως οι διαφορές μεταξύ νέου και μεταχειρισμένου λογισμικού ή πώς βοηθάμε τους δημόσιους φορείς να εξοικονομήσουν χρήματα από το λογισμικό), τα οποία παρουσιάζονται από έμπειρους συναδέλφους μας.

Όλοι εμείς στη Forscope σάς ευχόμαστε γαλήνια Χριστούγεννα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πολλές επιτυχίες για το νέο έτος!

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι