Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Η ενεργοποίηση παλαιότερων προϊόντων Autodesk δεν είναι πλέον δυνατή – ή μήπως είναι;

  • Αδειοδότηση
  • Autodesk

4. 7. 2022

Οι κάτοχοι προϊόντων Autodesk 2014 και παλαιότερων προϊόντων ενδέχεται να έλαβαν πρόσφατα το ακόλουθο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

'Το λογισμικό Autodesk φτάνει στο τέλος της ενεργοποίησης

Από την 1η Ιουλίου 2022, η Autodesk δεν θα υποστηρίζει πλέον την ενεργοποίηση αδειών χρήσης για τις εκδόσεις 2011 έως 2014 και σας ζητάμε να αναβαθμίσετε σε μια υποστηριζόμενη έκδοση. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το προϊόν σας εάν το έχετε ήδη εγκαταστήσει, αλλά δεν θα παρέχουμε πλέον υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της επανενεργοποίησης, για αυτές τις εκδόσεις. (...)'

Το μήνυμα αυτό είναι παραπλανητικό και αποτελεί μέρος των προσπαθειών της Autodesk να καταστήσει τις απεριόριστης διάρκειας άδειες χρήσης παρωχημένες και να δελεάσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να στραφούν σε λογισμικό που βασίζεται σε συνδρομή.

Ας το ξεκαθαρίσουμε: το λογισμικό σας δεν θα απενεργοποιηθεί! Αν και είναι αλήθεια ότι από την 1η Ιουλίου 2022 δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα πρόσφατα εγκατεστημένα προϊόντα Autodesk 2011-2014 online (με άλλα λόγια, τοποθετώντας τον σειριακό αριθμό και τον κλειδί προϊόντος στο παράθυρο ενεργοποίησης), μπορείτε να ενεργοποιήσετε το προϊόν σας εκτελώντας ενεργοποίηση εκτός σύνδεσης. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην καθορισμένη σελίδα Autodesk για να λάβετε τον κωδικό ενεργοποίησής σας.

Έχετε στην κατοχή σας προϊόντα της Autodesk που δεν χρειάζεστε πλέον ή που σύντομα θα σας περιττεύσουν; Πουλήστε τα σε εμάς!

Ψάχνετε να αγοράσετε προϊόντα Autodesk με διαρκή ισχύ; Δείτε το χαρτοφυλάκιό μας!

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ενεργοποίηση; Χρειάζεστε πρόσθετες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι