Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Άδεια-πώληση

Η εταιρεία ή ο οργανισμός σας κατέχει άδειες λογισμικού που δεν χρειάζεστε πλέον; Εάν οι άδειές σας πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα μπορούσαμε να τις αγοράσουμε από εσάς. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των παρακάτω προϋποθέσεων και μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε για το περιττό λογισμικό σας.

Προϋποθέσεις για την αγορά της άδειας:

  • Εκπροσωπείτε μια εταιρεία ή έναν οργανισμό (δεν αγοράζουμε άδειες από ιδιώτες).
  • Οι άδειες που έχετε στην κατοχή σας είναι νόμιμες και έχετε απόδειξη ιδιοκτησίας και γνησιότητας.
  • Μπορούμε μόνο να αγοράσουμε ορισμένες άδειες λογισμικού, καθώς πρέπει να λάβουμε υπόψη την ποσότητα, τον τύπο και το έτος έκδοσης των προϊόντων λογισμικού σας. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εξοικονομήστε δύο φορές!

Θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό σας; Πάρτε τις άδειες σας από εμάς! Οι τιμές των προϊόντων μας είναι μέχρι 60% χαμηλότερες από τις κανονικές τιμές λιανικής. Εξοικονομήστε δύο φορές αναβαθμίζοντας το λογισμικό σας ενώ απαλλάσσεστε από το παλιό.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε το παλιό σας λογισμικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Μπορείτε να προσθέσετε μια λίστα των ονομάτων των προϊόντων που έχετε στην κατοχή σας ή άλλων εγγράφων στο συνημμένο της παρούσας φόρμας.

Σημείωση: Η περαιτέρω επικοινωνία (καθώς και πιθανές μελλοντικές συμβάσεις) σχετικά με την πώληση των αδειών χρήσης θα είναι μόνο στα αγγλικά.

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι

    Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες