Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Windows 7 USB/DVD

Αγοράσατε τα Windows και μάθατε ότι ο φορητός υπολογιστής σας δεν διαθέτει μονάδα DVD; Μην πανηκοβλητείτε, δεν είναι πρόβλημα!

Το εργαλείο Λήψης USB/DVD των  Windows 7 που δημιουργήθηκε απευθείας από τη Microsoft, μπορεί να δημιουργήσει μια μονάδα δίσκου εκκίνησης USB από ένα συμπιεσμένο αρχείο ή αρχείο ISO. Αυτό το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση και όλοι μπορούν να το διαχειριστούν. Για να δημιουργήσετε τη μονάδα δίσκου εκκίνησης USB, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή με μονάδα DVD για να δημιουργήσετε πρώτα το αρχείο ISO, το οποίο στη συνέχεια θα αντιγραφεί στο USB. Αν έχετε ήδη το αρχείο ISO, δεν χρειάζεστε άλλο υπολογιστή, το εργαλείο είναι αρκετό.  

Ας ξεκινήσουμε

Κάντε λήψη της εφαρμογής

Το πρώτο βήμα είναι η λήψη και εγκατάσταση του Windows 7 USB/DVD Download Tool. Μόλις εγκατασταθεί, εκτελέστε το εργαλείο και στο πρώτο βήμα επιλέξτε τη θέση του αρχείου  ISO που έχτε δημιουργήσει νωρίτερα.

Μεσαία επιλογή

Στο δεύτερο βήμα επιλέξτε τη μονάδα USB (η επιλογή DVD είναι εδώ για τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων συστήματος).

Τοποθετήστε τη συσκευή USB

Εδώ, πρέπει να επιλέξετε τη μονάδα USB, στην οποία θέλετε να αντιγραφούν τα αρχεία.

Ωρα για καφέ

Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η αντιγραφή. Παίρνει λίγο χρόνο για να απολαύσετε ένα μικρό σνακ.

Εάν η αντιγραφή ήταν επιτυχής, μπορείτε να πραγματοποιήσετε έξοδο από το πρόγραμμα και να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Εάν η εγκατάσταση δεν εκτελείται αυτόματα, θα πρέπει να ρυθμίσετε την προτεραιότητα εκκίνησης σε USB στο BIOS.

Ρύθμιση της προτεραιότητας εκκίνησης

Καταργήστε το Windows 7 USB και τοποθετήστε το στον υπολογιστή όπου θέλετε να εγκαταστήσετε το σύστημα. Εάν η εγκατάσταση δεν εκτελείται αυτόματα, είναι απαραίτητο να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ρυθμίστε την προτεραιότητα εκκίνησης στο BIOS. Μπορείτε να μπείτε στο BIOS πατώντας τα πλήκτρα Del, F2 ή F12 αμέσως μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε ποιο πλήκτρο θα πιέσετε αμέσως μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Η έκδοση BIOS βασίζεται στη μητρική σας πλατφόρμα και η προτεραιότητα εκκίνησης βρίσκεται συνήθως κάτω από την επιλογή εκκίνησης, μερικοί κατασκευαστές ενδέχεται να έχουν το δικό τους περιβάλλον BIOS, γι 'αυτό παρακαλώ, λάβετε την ακόλουθη εικόνα απλά ως επεξηγηματική.

Πλοηγηθείτε στην εκκίνηση και αλλάξτε τη συσκευή First Boot στη συσκευή USB / Removable. Αλλάξτε την προτεραιότητα εκκίνησης και επιβεβαιώστε τις αλλαγές κάνοντας κλικ στις αλλαγές εξόδου και αποθήκευσης.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών μας:

τηλεφωνικά: +30 211 198 7596
μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι

    Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες