Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Σύστημα και δεδομένα επαναφοράς των Windows 7

Έχετε χάσει ποτέ όλα τα δεδομένα, τις εργασίες και τις αλλαγές που έχετε κάνει τις τελευταίες ώρες; Αν όχι, τότε είστε τυχεροί, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει. Αργά ή γρήγορα, κάθε ένας απο εμάς θα βιώσει αυτή την κατάσταση. Οι ώρες της δουλειάς και της προσπάθειάς σας θα χαθούν και θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα βρείτε μια απλή λύση για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση – backup τα δεδομένα σας! 

Πώς να ρυθμίσετε το αντίγραφο ασφαλείας; 

Ανοίξτε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφοράς κάνοντας κλίκ στο μενού Εναρξη, κάντε κλίκ στον Πίνακα ελέγχου, κάνοντας κλίκ στν επιλογή Σύστημα και συντήρηση, και στην συνέχεια, κάνοντας κλίκ στην επιλογή Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το αντίγραφο ασφαλείας των Windows, κάντε κλίκ στην επιλογή Ρύθμιση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα του οδηγού. Απαιτείται άδεια διαχειριστή – εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή επιβεβαιώστε.

Αν έχτε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας νωρίτερα, μπορείτε να περιμένετε να εμφανιστεί το κανονικά προγραμματισμένο αντίγραφο ασφαλείας ή μπορείτε να δημιουργήσετε με μη αυτόματο τρόπο ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας κάνοντας κλίκ στην επιλογή Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα. Απαιτείται άδεια διαχειριστή – εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή επιβεβαιώστε. 

Που να αποθηκεύσετε τα δεδομένα των αντιγράφων ασφαλείας σας;

Πρώτον, πρέπει να επιλέξετε ένα μέσο αποθήκευσης των αρχείων αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χώρο στον σκλήρό σας δίσκο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο, όπως CD, DVD, USB ή εξωτερικό σκληρό δίσκο. Εάν επιλέξετε ένα εξωτερικό μέσο, μην ξεχάσετενα ανανεώσετε το παράθυρο μετά την εισαγωγή του μέσου στον υπολογιστή σας. 

Αφού επιλέξετε ένα μέσο, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ κανονικής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή χειροκίνητης ρύθμισης. Συνιστούμε να επιλέξετε τη δεύτερη επιλογή, επειδή όταν χρησιποποιείτε κανονικό αντίγραφο ασφαλείας, τα δεδομένα που χρειάζεστε ενδέχεται να μην έχουν επιλεγεί για το αντίγραφο ασφαλείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτιμάται η χειροκίνητη ρύθμιση του αντιγράφου ασφαλείας.

Τι να κάνετε backup?

Επιλέξτε τουσ φακέλους που θέλετε να δημιουργήσετε σε αντίγραφα ασφραλείας. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για αντίγραφο αντιγραφών ασφαλείας του συστήματος, το οποίο θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε την περίπτωση του συστήματος σε μία κρίσιμη συντριβή. Το τελευταίο βήμα των ρυθμίσεων είνα μια επισκόπηση των ρυθμίσεων που επιλέξατε, ελέγξτε προσεκτικά για άλλη μια φορά ότι έχετε επιλέξει όλα τα αρχεία που θέλετε, κάντε κλίκ στην επιλογή Αποθήκευση και εκτελέστε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Το σύστημα Windows 7 επαναφέρει την εικόνα

Μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να συμβεί είναι να βλάψει το σκληρό δίσκο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων και ακόμη και σε απώλεια ρυθμίσεων του λειτουργικού συστήματος, εφαρμογών κ.λπ. Η δημιουργία μια εικόνας αποκατάστασης του συστήματος είναι ένας απλός τρόπος να μην χάσετε τα πάντα, γιατί σε περίπτωση τυχόν προβλημάτων, μπορείτε απλά να επαναφέρετε το σύστημά σας. Πώς να δημιουργήσετε ένα συστήμα επαναφοράς εικόνας; 

Ανοίξτε την επιλογή "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά" κάνοντας κλίκ στο κουμπί "Έναρξη", έπειτα κάντε κλίκ στην επιλογή Πίνακας Ελέγχου, επιλέξτε Σύστημα και συντήρηση και, στη συνέχεια, κάντε κλίκ στην επιλογή Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά

Στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλίκ στην επιλογή Δημιουργία εικόνας συστήματος και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα του οδηγού. Απαιτείται άδεια διαχειριστή – εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή επιβεβαιώστε. 

 

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι

    Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες