Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Οδηγός εγκατάστασης και ενεργοποίησης της έκδοσης 2013

Σε αυτό το άρθρό θα σας δείξουμε πώς να εγκαταστήσετε το Microsoft Publisher 2013 και να το εγκαταστήσετε για να αποκτήσετε την κατάλληλη έκδοση γλώσσας που θέλετε. 

  

Κατέβασμα των αρχείων εγκατάστασης

1. Πρώτα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης από το οποίο θα εγκατασταθεί το λογισμικό στον υπολογιστή σας - χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ISO Downloader που θα βρείτε εδώ:  isodownloader.com.

2. Εκτελέστε την εφαρμογή, κάντε δεξί κλίκ στο λογισμικό του Office 2013 και στη συνέχεια επιλέξτε Publisher 2013 και επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να εγκαταστήσετε.

3. Η εφαρμογή θα ξεκινήσει τη λήψη του αρχείου εγκατάστασης στον σκληρό σας δίσκο. 

4. Μετά την ολοκλήρωση της λήψης, εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης setup.exe.

 

Εγκατάσταση λογισμικού 

1. Πρώτον, πρέπει να αποδεκτέιτε τους όρους άδειας χρήσης του λογισμικού.Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου "Αποδέχομαι τους όρους αυτής της συμφωνίας" και κάντε κλίκ στο κουμπί Συνέχεια.

 

 

2. Στο επόμενο βήμα μπορείτε να επιλέξετε τισ ρυθμίσεις εγκατάστασης (προσφορά εφαρμογής, εντοπισμός αρχείων στον σκληρό σας δίσκο ή δεδομένα σχετικά με το χρήστη).

 

 

3. Αφού ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις, συνεχίστε κάνοντας κλίκ στο κουμπί Εγκατάσταση τώρα. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει η εγκατάσταση. 

 

 

4. Είναι έτοιμο. Η εγκατάσταση έχει τελειώσει. Συνεχίστε κάνοντας κλίκ στο κουμπί Κλείσιμο για να κλείσετε το παράθυρο.

 

 

 

Ενεργοποίηση λογισμικού

1. Εκτελέστε την εφαρμογή από το μενού Έναρξη ή αναζητήστε το στο πλαίσιο αναζήτησης.

2. Κάντε κλίκ σε οποιοδήποτε πρότυπο για να μπείτε στν κύρια διεπαφή.

 

 

3. Κάντε κλίκ στο Αρχείο → Λογαριασμός (επιλογή Αρχείο που μπορείτε να βρείτε στο επάνω μενού της διασύνδεσης εφαρμογής) για να μπείτε στις Ρυθμίσεις Λογαριασμού. 

 

 

 

4. Κάντε κλίκ στο σύνδεσμο Αλλαγή κλειδιού προϊόντος σε πεδίο με κίτρινο φωτισμό και πληκτρολογίστε το κλειδή προϊόντος, το οποίο λάβατε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου και κάντε κλίκ στο κουμπί Εγκατάσταση. 

 

 

 5. Εάν πληκτρολογήσατε σωστά τον κωδικό σας, η ενεργοποίησή σας ολοκληρώθηκε. Αν η ενεργοποίηση δεν ολοκληρωθεί, επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου: +30 211 198 7596 ή μέσω φόρμας επικοινωνίας.

 

Αλλαγή της γλώσσας της εφαρμογής

 

1. Κάντε κλίκ στο αρχείο Αρχείο → Επιλογές → Γλώσσα για να μεταβείτε στισ ρυθμίσεις γλώσσας. 

2. Εάν θέλετε να αλλάξετε την γλώσσα, πρέπει να κάνετε λήψη του σετ γλώσσας. Αν βλέπετε την γλώσσα σας στον κορυφαίο πίνακα (όπως και στην ελληνική γλώσσα) κάντε κλίκ στον σύνδεσμο Δεν έχει εγκατασταθεί. Εάν δεν βλέπετε την γλώσσα σας, κάντε κλίκ στο αναπτυσσόμενο μενού "Προσθήκη πρόσθετων γλωσσών επεξεργασίας" και επιλέξτε την γλώσσα σας και στην συνέχεια κάντε κλίκ στον σύνδεσμο Δεν έχει εγκατασταθεί. Αυτός ο σύνδεσμος θα σας παραπέμψει σε ιστοσελίδα όπου μπορείτε να κατεβάσετε το σύνολο των γλωσσών σας.

3. Στην ιστοσελίδα επιλέξτε την έκδοση 2013, τότε η γλώσσα που θέλετε και η έκδοση του λογισμικού σας (32 or 64 bit). Κάνοντας κλίκ στο σύνδεσμο, το σετ γλώσσας θα μεταφερθεί στον υπολογιστή σας.

4. Εκτελέστε την εγκατάσταση του συνόλου γλωσσών που έχετε κατεβάσει. 

5. Επιλέξτε τη γλώσσα που έχει οριστεί για το Office 2013 και κάντε κλίκ στο κουμπί Συνέχεια.

6. Αποδεχτείτε τους όρους και τις προυποθέσεις και κάντε κλίκ στο κουμπί για να συνεχίσετε.

7. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε εκ νέου τις ρυθμίσεις εγκατάστασης και στη συνέχεια κάντε κλίκ στ κουμπί Εγκατάσταση.

8. Το σετ γλώσσας είναι εγκατεστημένο. Κάνοντας κλίκ στο κουμπι Κλείσιμο, θα ολοκληρώσετε την εγκατάσταση. 

9. Μετά την εγκατάσταση, το σύνολο γλωσσών ακολουθεί τις επίσημες οδηγίες, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, από το οποίο έχετε κατεβάσει το σετ. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να ορίσετε τη σωστή γλώσσα σε όλες τις εφαρμογές του Office.

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι

    Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες