Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Οδηγός εγκατάστασης

Ένα ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης υλικού εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας. Τα πρόσφατα λειτουργικά συστήματα είναι σε θέση να εκτελούν τα περισσότερα από τα προγράμματα οδήγησης από μόνα τους. Αλλά μερικές φορές το λειτουργικό σύστημα μπορεί να μην αναγνωρίζει ένα κομμάτι υλικού ή δεν μπορεί να επιλέξει το σωστό για εγκατάσταση και αυτό είναι όταν ο χρήστης πρέπει να εισέλθει και να εγκαταστήσει τα προγράμματα οδήγησης χειροκίνητα. 

Ρύθμιση εγκατάστασης οδηγού

Για να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης, των οποίων η αυτόματη ενημέρωση δεν ήταν επιτυχής, μεταβείτε στη Διαχείρηση συσκευών και επιλέξτε την επιλογή Ενημέρωση λογισμικού προγράμματος οδήγησης. Για να μεταβείτε στο διαχειριστή συσκευών, απλά πληκτρολογήστε το στην αναζήτηση στο μενού Έναρξη ή κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, Πίνακας ελέγχου, Υλικό και ήχος, Διαχειριστής συσκευών

Αφού επιλέξετε την επιλογή Ενημέρωση λογισμικού προγράμματος οδήγησης, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο δίνοντας σας δύο επιλογές ενημέρωσης - Αναζήτηση αυτόματα για ενημερωμένο λογισμικό προγράμματος οδήγησης ή Αναζήτηση του υπολογιστή μου για λογισμικό προγράμματος οδήγησης

Αναζήτηση αυτόματα για ενημερωμένο λογισμικό προγράμματος οδήγησης

Για λόγους απλότητας, ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης είναι να επιλέξετε αυτή την επιλογή και να περιμένετε έως ότου το σύστημα εντοπίσει και εγκαταστήσει τα προγράμματα οδήγησης αυτόματα. Εάν η αναζήτηση αποτύχει, η άλλη επιλογή είναι να επιλέξετε τα προγράμματα οδήγησης από ένα CD που παρέχεται μαζί με το υλικό ή να βρείτε τα προγράμματα οδήγησης στις ιστοσελίδες του Παραγωγού. Εδώ είναι πραγματικά σημαντικό να επιλέξετε το σωστό υλικό και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Για να βρείτε τον ακριβή τύπο υλικού, συνιστάται η χρήση διαγνωστικών εφαρμογών όπως SiSoftware,  Sandra Lite ή Everest Home Edition.

Περιηγηθείτε στον υπολογιστή μου για λογισμικό προγράμματος οδήγησης 

Όταν βρείτε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης για το υλικό σας, μεταβείτε στη Διαχείριση συσκευών και επιλέξτε την επιλογή Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση του υπολογιστή μου για λογισμικό προγράμματος οδήγησης. Πληκτρολογήστε τη θέση του φακέλου όπου βρίσκεται το πρόγραμμα οδήγησης ή κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση και βρείτε τη διαδρομή προς το πρόγραμμα οδήγησης. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης και ολοκληρώθηκε η εργασία σας. 

Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

    Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες