Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Πληρωμή και παράδοση

Πληρωμή

Έχετε τις ακόλουθες τρεις επιλογές για το πώς να πληρώσετε για την παραγγελία σας:

Μέθοδος πληρωμής
Debit/credit card Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα, θα μεταφερθείτε αυτόματα σε ασφαλισμένη ηλεκτρονική πύλη πληρωμής PayU στο τέλος της διαδικασίας παραγγελίας. Η πληρωμή θα γίνει αφού εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
Τραπεζική μεταφορά Θα λάβετε τα στοιχεία πληρωμής και το pro forma τιμολόγιο στο e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.


Σημείωση: Παρέχουμε μια εκτεταμένη εγγύηση επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες), κατά την οποία μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε το προϊόν σας και θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων (συνήθως μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες).

 

Παράδοση

  • Η παράδοση είναι πάντα δωρεάν.
  • Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις λάβουμε την πληρωμή σας.
Μέθοδος παράδοσης
Ηλεκτρονική παράδοση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Η άδειά σας θα παραδοθεί στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγετε κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας. Θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση του προϊόντος σας καθώς και το κλειδί προϊόντος σας με τη μορφή πιστοποιητικού PDF. Είναι η ταχύτερη και πιο οικολογική μορφή παράδοσης της άδειας.

 

 

Πότε θα φτάσει η παραγγελία μου;

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη μέθοδο πληρωμής που θα επιλέξετε. Δείτε τον παρακάτω πίνακα για να έχετε μια ιδέα όταν μπορείτε να περιμένετε το προϊόν / τα προϊόντα σας να φτάσει.

Τρόπος πληρωμής Χρόνος
Με κάρτα 5 λεπτά / 1 εργάσιμη ημέρα*
Μέσω τραπεζικής μεταφοράς 1 - 5 εργάσιμες ημέρες


*
ισχύει για επιλεγμένα προϊόντα

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι

    Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες