Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Office 2019 Home and Student για Mac

gr|upper
ελληνικά και περισσότερες από 10 άλλες γλώσσες
 • GB αγγλικά
 • DE γερμανικά
 • FR γαλλικά
 • IT ιταλικά
 • PT πορτογαλικά
 • ES ισπανικά
 • RU ρωσικά
 • TR τουρκικά
 • CZ τσέχικα
 • DK δανέζικα
 • + αρκετές άλλες γλώσσες
product-img-forscope-Office-2019-Home-Student-Mac@0.5x
Η εικόνα προορίζεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παραδίδουμε το προϊόν χωρίς συσκευασία.
Επιλέξτε έκδοση:
Σε απόθεμα Εκτός αποθέματος
Παράδοση
 • Μέσω e-mail
  Με κούριερ
 • Κατόπιν αίτησης Εντός 5 εργάσιμων ημερών Εντός 1-2 εργάσιμων ημερών Μέσα σε 15 λεπτά
 • δωρεάν μεταφορά
174,99 € 141,12 € χωρίς ΦΠΑ (24%)
To 96% των πελατών συστήνουν αγορές στο forscope.gr
Τύπος άδειας:
πλήρη έκδοση
Τύπος διανομής:
retail · ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Μεταχειρισμένο λογισμικό:
ναι, παραδίδουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ
Η άδεια ισχύει για:
εφόρου ζωής
Μεταβιβασιμότητα:
μεταβιβάσιμη
Μέθοδος εγκατάστασης:
εγκατάσταση από το αρχείο εγκατάστασης του κατασκευαστή (παρέχουμε έναν σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου)
Αρχιτεκτονική:
32/64 bit
Συμβατότητα OS:
macOS
Χρήση:
για μη εμπορική χρήση μόνο
Γλώσσα:
πολύγλωσση άδεια
 • Πιστοποιητικό άδειας χρήσης
 • Τεκμηρίωση σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ (Δήλωση πωλητή)
 • Επιβεβαίωση αγοράς (τιμολόγιο)
 • Αρχείο εγκατάστασης για λήψη
Ανάλυση της οθόνης:
1280×768 ή μεγαλύτερη οθόνη
Λειτουργικό σύστημα:
macOS 10.12 ή νεότερη έκδοση
Μορφή σκληρού δίσκου:
Το HFS + (επίσης γνωστό ως macOS Extended ή HFS Plus)
Χώρος στον σκληρό δίσκο:
10 GB
Μνήμη:
4 GB RAM
Επεξεργαστής:
Intel

Office 2019 Home and Student για Mac

Το Microsoft Office 2019 Home and Student για τη MAC είναι η τελευταία σουίτα του Office για οικιακούς χρήστες και φοιτητές που θέλουν να δημιουργήσουν όμορφα σχεδιασμένα και επαγγελματικά αναζητούντα έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα ή παρουσιάσεις. Συσκευασμένο με πολλές νέες και βελτιωμένες λειτουργίες, το Office 2019 θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις καθημερινές σας εργασίες ή να εργαστείτε εύκολα στο σχολείο, επιτρέποντάς σας να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας όπως ακριβώς οραματίσατε. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις ισχυρές εφαρμογές που έχετε συνηθίσει - Word, Excel, PowerPoint και OneNote.

Σημαντικό: Το Microsoft Office 2019 Home and Student για MAC είναι συμβατό με τις τρεις πιο πρόσφατες εκδόσεις του macOS.

Με το Word 2019, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα και με σαφή δομή έγγραφα σε χρόνο μηδέν. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που θα μεταφέρουν την εργασία σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Τα όμορφα προκαθορισμένα πρότυπα θα σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο. Μπορείτε επίσης να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα πρότυπα.

Το Word 2019 περιλαμβάνει νέα εργαλεία μελάνης, μεγάλη βάση γραμματοσειρών, σχήματα και κλιπ που θα κάνουν τα έγγραφά σας ελκυστικά. Επιπλέον, η νέα λειτουργία εστίασης θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις περισπασμούς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γραφής, διευκολύνοντας έτσι να ολοκληρώσετε την εργασία σας πιο γρήγορα. Και χάρη στη νέα ορθογραφία και γραμματικό έλεγχο, μπορείτε να είστε σίγουροι ακόμα και όταν γράφετε πολύπλοκα κείμενα!

 

Το Excel 2019 σάς βοηθά να διαχειρίζεστε διάφορους τύπους δεδομένων ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες. Χρησιμοποιήστε ένα ευρύ φάσμα μαθηματικών και στατιστικών τύπων και εξοικονομήστε πολύ χρόνο αφήνοντας το πρόγραμμα να υπολογίσει τα πάντα για εσάς. Οι νέες μορφοποιήσεις, πίνακες, γραφήματα, γραφήματα και χαρακτηριστικά ανάλυσης δεδομένων θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τα δεδομένα σας με εντυπωσιακό τρόπο γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πρότυπα για να επιταχύνετε ακόμα περισσότερο τη διαδικασία δημιουργίας!

 

Το PowerPoint 2019 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λογισμικά παρουσίασης με έξυπνη τεχνολογία που θα σας βοηθήσει να φέρετε τη παρουσίασή σας στη ζωή σας χωρίς καθυστέρηση. Εμπλουτίστε την ιστορία και τις ιδέες σας με όμορφο σχεδιασμό, κομψή μουσική, κινηματογραφική κίνηση, τρισδιάστατα μοντέλα ή εικονίδια. Εντυπωσιάστε τους φίλους, τους καθηγητές ή τους συναδέλφους σας με σύγχρονες και επαγγελματικές παρουσιάσεις που ξεχωρίζουν!Το PowerPoint 2019 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λογισμικά παρουσίασης με έξυπνη τεχνολογία που θα σας βοηθήσει να φέρετε τη παρουσίασή σας στη ζωή σας χωρίς καθυστέρηση. Εμπλουτίστε την ιστορία και τις ιδέες σας με όμορφο σχεδιασμό, κομψή μουσική, κινηματογραφική κίνηση, τρισδιάστατα μοντέλα ή εικονίδια. Εντυπωσιάστε τους φίλους, τους καθηγητές ή τους συναδέλφους σας με σύγχρονες και επαγγελματικές παρουσιάσεις που ξεχωρίζουν!

 

Το OneNote είναι μια εφαρμογή για λήψη ψηφιακών σημειώσεων. Τα πολύ εύχρηστα εργαλεία του θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τις ιδέες σας, τις σημειώσεις τάξεων ή τις λίστες αγορών ακριβώς όπως χρειάζεστε. Σύρετε και σχεδιάστε με τα νέα εργαλεία μελάνης, χρησιμοποιήστε κλιπ από τον ιστό ή δημιουργήστε λίστες με εύκολη παρακολούθηση για να παρακολουθήσετε όλα όσα είναι σημαντικά για την ολοκλήρωση των εργασιών σας;
 

Αίτημα προϊόντος

Περίληψη

Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

  Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες