Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Office 2019 Home and Business για Mac

gr|upper
ελληνικά και περισσότερες από 10 άλλες γλώσσες
 • GB αγγλικά
 • DE γερμανικά
 • FR γαλλικά
 • IT ιταλικά
 • PT πορτογαλικά
 • ES ισπανικά
 • RU ρωσικά
 • TR τουρκικά
 • CZ τσέχικα
 • DK δανέζικα
 • + αρκετές άλλες γλώσσες
15min
product-img-forscope-Office-2019-Home-Business-Mac@0.5x
Η εικόνα προορίζεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παραδίδουμε το προϊόν χωρίς συσκευασία.
Επιλέξτε έκδοση:
Σε απόθεμα Εκτός αποθέματος
Παράδοση
 • Μέσω e-mail
  Με κούριερ
 • Κατόπιν αίτησης Εντός 5 εργάσιμων ημερών Εντός 1-2 εργάσιμων ημερών Μέσα σε 15 λεπτά
 • δωρεάν μεταφορά
326,00 € 204,99 € 165,31 € χωρίς ΦΠΑ (24%)
To 96% των πελατών συστήνουν αγορές στο forscope.gr
Τύπος άδειας:
πλήρη έκδοση
Τύπος διανομής:
retail · ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Μεταχειρισμένο λογισμικό:
ναι, παραδίδουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ
Η άδεια ισχύει για:
εφόρου ζωής
Μεταβιβασιμότητα:
μεταβιβάσιμη
Μέθοδος εγκατάστασης:
εγκατάσταση από το αρχείο εγκατάστασης του κατασκευαστή (παρέχουμε έναν σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου)
Αρχιτεκτονική:
32/64 bit
Συμβατότητα OS:
macOS
Γλώσσα:
πολύγλωσση άδεια
 • Πιστοποιητικό άδειας χρήσης
 • Τεκμηρίωση σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ (Δήλωση πωλητή)
 • Επιβεβαίωση αγοράς (τιμολόγιο)
 • Αρχείο εγκατάστασης για λήψη
Ανάλυση της οθόνης:
1280×768 ή μεγαλύτερη οθόνη
Λειτουργικό σύστημα:
macOS 10.12 ή νεότερη έκδοση
Μορφή σκληρού δίσκου:
Το HFS + (επίσης γνωστό ως macOS Extended ή HFS Plus)
Χώρος στον σκληρό δίσκο:
10 GB
Μνήμη:
4 GB RAM
Επεξεργαστής:
Intel

Office 2019 Home and Business για Mac

Το Microsoft Office 2019 Home and Business για MAC περιλαμβάνει τα Word, Excel, PowerPoint, OneNote και Outlook. Η νέα σουίτα του Office προσφέρει μια μοντέρνα, διαισθητική εμφάνιση, περιτύλιξη μολυβιών και προσαρμογές κορδέλας σε όλες τις εφαρμογές του Office, νέα εργαλεία μελανιού, βελτιωμένα εργαλεία μετάφρασης και επεξεργασίας, γραφικά κινήσεων και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις ακριβώς όπως χρειάζεστε σε λίγο χρόνο.

Σημαντικό: Το Microsoft Office 2019 Home and Business for MAC είναι συμβατό με τις τρεις πιο πρόσφατες εκδόσεις του macOS.

Το Word 2019 παρέχει ένα ευρύ φάσμα νέων λειτουργιών, προτύπων και εργαλείων για τη δημιουργία εγγράφων που έχουν εξαιρετική εμφάνιση και δομή. Η βελτιωμένη τεχνολογία για την ανίχνευση σφαλμάτων ορθογραφίας και γραμματικής και ένα εργαλείο Μεταφραστή της Microsoft θα παράσχει μεγάλη υποστήριξη στη γραφή σας, έτσι ώστε τα έγγραφά σας να είναι πάντοτε πολύ εμφανή, ανεξάρτητα από τη γλώσσα στην οποία γράφετε.

Για να προσαρμόσετε το έγγραφό σας, χρησιμοποιήστε τις νέες ψηφιακές επιλογές στυλό και εκφράστε τον εαυτό σας με δημιουργικό και απεριόριστο τρόπο. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την εμφάνιση των εγγράφων σας προσθέτοντας εικονίδια ή άλλα διανυσματικά vector γραφικά (SVG) για να φτιάξετε το αποτέλεσμα ακριβώς όπως φανταστήκατε!

 

Το Excel 2019 σας βοηθά να διαχειρίζεστε εύκολα τους τύπους και τα ποσά των δεδομένων. Δημιουργήστε υπολογιστικά φύλλα από πρότυπα και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να μετατρέψετε τα δεδομένα σας σε γοητευτικά έγγραφα. Το Excel 2019 περιλαμβάνει νέες ελκυστικές λειτουργίες όπως: ένα διάγραμμα χαρτών για τη σύγκριση τιμών και εμφάνιση κατηγοριών σε όλη την γεωγραφική περιοχή, κλιμακωτά γραφικά διανυσμάτων, διαγράμματα διοχέτευσης για την εμφάνιση τιμών σε πολλαπλά στάδια μιας διαδικασίας, εξισώσεις μελανιών για την ενσωμάτωση σύνθετων μαθηματικών εξισώσεων και ακόμη περισσότερο!

 

Χρησιμοποιήστε το PowerPoint 2019 για να παρουσιάσετε τις φωτογραφίες, τις επιχειρηματικές ιδέες, τα σχέδια ή τις αναφορές σας με επαγγελματικό και εξαιρετικά ελκυστικό τρόπο. Ενδώστε την ιστορία και τις ιδέες σας με όμορφο σχεδιασμό, πλούσια κινούμενα σχέδια, PowerPoint Morph, κινηματογραφική κίνηση ή τρισδιάστατα μοντέλα και εικονίδια που θα εντυπωσιάσουν τόσο τους φίλους σας όσο και τους συνεργάτες σας. Επιπλέον, η νέα λειτουργία του PowerPoint Zoom εισάγει μη γραμμική αφήγηση - μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε διαδραστικές διαφάνειες που θα δώσουν στις παρουσιάσεις σας μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση!

 

Το OneNote είναι ένα ψηφιακό σημείωμα με εφαρμογή που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας! Θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σημειώσεις σας εύκολα - από συνταγές σε συναντήσεις. Κάντε καλά διευθετημένες λίστες υποχρεώσεων, σχεδιάστε τις ιδέες σας ή χρησιμοποιήστε κλιπ από τον ιστό.

 

Το Outlook 2019 είναι το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης και παρακολούθησης για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφές, εργασίες και προσωπικά και ομαδικά ημερολόγια. Παρέχει τόσο παραδοσιακά ισχυρά χαρακτηριστικά όσο και νέα που θα κάνουν την εργασία σας ακόμα πιο αποτελεσματική. Μια από τις νέες προσθήκες είναι η λειτουργία εστιασμένων εισερχομένων που χωρίζει τα εισερχόμενά σας στην καρτέλα Εστίαση, η οποία περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την καρτέλα "Άλλα", όπου μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στα μηνύματα που δεν είναι τόσο σημαντικά. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις απαντήσεις των ανθρώπων σε ένα αίτημα συσκέψεων, να χρησιμοποιήσετε τις εντολές "@" για την επισήμανση ατόμων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να επιλέξετε ένα χρόνο που να λειτουργεί για όλους και να προγραμματίσετε συναντήσεις σε διαφορετικές ζώνες ώρας.

Αίτημα προϊόντος

Περίληψη

Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

  Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες