Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Office 2011 Standard για MAC

gb|upper
αγγλικά και 1 επιπλέον γλώσσες
 • DE γερμανικά
15min
product-img-forscope-Office-2011-Mac@0.5x
Η εικόνα προορίζεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Παραδίδουμε το προϊόν χωρίς συσκευασία.
Επιλέξτε έκδοση:
Σε απόθεμα Εκτός αποθέματος
Παράδοση
 • Μέσω e-mail
  Με κούριερ
 • Κατόπιν αίτησης Εντός 5 εργάσιμων ημερών Εντός 1-2 εργάσιμων ημερών Μέσα σε 15 λεπτά
 • δωρεάν μεταφορά
199,00 € 81,99 € 66,12 € χωρίς ΦΠΑ (24%)
To 96% των πελατών συστήνουν αγορές στο forscope.gr
Τύπος άδειας:
πλήρη έκδοση
Τύπος διανομής:
volume (OLP, EA ή παρόμοια) · ηλεκτρονικό πιστοποιητικό
Η άδεια ισχύει για:
εφόρου ζωής
Μεταβιβασιμότητα:
μεταβιβάσιμη
Μέθοδος εγκατάστασης:
εγκατάσταση από το αρχείο εγκατάστασης του κατασκευαστή (παρέχουμε έναν σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου)
Αρχιτεκτονική:
32/64 bit
Συμβατότητα OS:
macOS
 • Πιστοποιητικό άδειας χρήσης
 • Τεκμηρίωση σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ (Δήλωση πωλητή)
 • Επιβεβαίωση αγοράς (τιμολόγιο)
 • Αρχείο εγκατάστασης για λήψη
Ανάλυση της οθόνης:
1280×800 ή μεγαλύτερη οθόνη
Λειτουργικό σύστημα:
macOS X Leopard (10.5.8) έως και macOS Mojave (10.14)
Μορφή σκληρού δίσκου:
Το HFS + (επίσης γνωστό ως macOS Extended ή HFS Plus)
Χώρος στον σκληρό δίσκο:
2.5 GB
Μνήμη:
1 GB RAM
Επεξεργαστής:
Intel

Office 2011 Standard για MAC

Το Microsoft Office 2011 Standard for Mac προσφέρει 4 ισχυρές εφαρμογές (Outlook, Word, Excel, PowerPoint) που θα σας βοηθήσουν να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από το γραφείο και το σπίτι. Αυτή η έκδοση έρχεται επίσης με Lync - μια ενοποιημένη πλατφόρμα επικοινωνίας.

Κάντε τις ιδέες σας από την πραγματικότητα για να δημιουργήσετε έγγραφα κειμένου με επαγγελματικό χαρακτήρα, παρουσιάσεις ή υπολογιστικά φύλλα με ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων. Δώστε στις ιδέες σας μόνο τη μορφή που χρειάζονται και εντυπωσιάστε όποιον βλέπει τη δουλειά σας. Επιπλέον, το Office for Mac και το Office for Windows είναι συμβατά με εσάς και με οποιονδήποτε οπουδήποτε!

Word 2011
Μετατρέψτε απλά κείμενα σε σύγχρονα αναζητούντα και σαφώς δομημένα έγγραφα, προσθέστε εικόνες, γραφήματα ή συνδέσμους και χρησιμοποιήστε το ευρύ φάσμα των χαρακτηριστικών της εφαρμογής. Εργαστείτε σε πλήρη οθόνη, αναδιατάξετε κάθε στοιχείο του εγγράφου σας με δυναμική αναδιάταξη ή μοιραστείτε τη δουλειά σας με οποιονδήποτε κατέχει το Word.

 

Excel 2011
Ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την παρακολούθηση των οικονομικών και των δεδομένων γενικά, τη δημιουργία γραφικών παραστάσεων, τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων ή απλά τη δημιουργία καλά διατεταγμένων λιστών με αμέτρητα στοιχεία. Συγκεντρώστε δεδομένα, αναλύστε, ταξινομήστε, φιλτράρετε, πραγματοποιήστε υπολογισμούς, αυτοματοποιήστε επαναλαμβανόμενες εργασίες και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, δώστε όλα αυτά μια επαγγελματική και ελκυστική μορφή εύκολα!

 

PowerPoint 2011
Μια ισχυρή λύση για τη δημιουργία όμορφων και εντυπωσιακών παρουσιάσεων διαφανειών για κάθε περίσταση. Εκτός από πολλές επιλογές επεξεργασίας κειμένου, μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, βίντεο, συνδέσμους ιστότοπων ή στην παρουσίαση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

 

Outlook 2011
Είναι όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε όλα τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα και τα ημερολόγιά σας σε ένα μέρος. Η εφαρμογή διαθέτει πολλές λειτουργίες που θα απλοποιήσουν το καθημερινό σας φόρτο εργασίας και θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε εύκολα τα προγραμματισμένα σας γεγονότα. Κάνετε τα εισερχόμενά σας αναστυλωμένα, συντρίβοντας μακρά threads email σε μια συνομιλία, προβάλλετε το ημερολόγιο απευθείας μέσα στο email σας ή αναθεωρείτε τα συνημμένα.

 

Lync
Χρησιμοποιείται για εύκολη επικοινωνία, η Lync υποστηρίζει τα άμεσα μηνύματα, τις τηλεφωνικές κλήσεις και τις τηλεδιασκέψεις. Μείνετε συνδεδεμένοι με όλους τόσο μέσα όσο και έξω από το Office.
 
Σημαντικό: Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση τόσο των εκδόσεων λογισμικού όγκου όσο και του λογισμικού λιανικής πώλησης στην ίδια συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι, για παράδειγμα, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Microsoft Office και το Project Professional στον ίδιο υπολογιστή.

Αίτημα προϊόντος

Περίληψη

Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

  Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες