Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Xbox Play Anywhere

Ίσως έχετε ακούσει για το νέο Microsoft app Xbox Play Anywhere. Οι W10 μπορούν να καυχηθούν για πολλές επεκτάσεις και είναι ένα απο αυτά. Πώς λειτουργεί, η σύνδεση μεταξύ W10 και Xbox universes; Πολύ απλά, στην πραγματικότητα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό, προτού να αρχίσετε να παίζετε.  

Πώς μπορώ να παίξω όποτε θέλω;

Όπως το ίδιο το όνομα υποδεικνύει, αυτή η επέκταση θα σας κάνει να μπορείτε να παίξετε και να συνεχίσετε το παιχνίδι σας όποτε θέλετε. Απλά αγοράστε το παιχνίδι, το οποίο υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία και χωρίς πρόσθετη πληρωμή. Θα μπορείτε να παίξετε στο Xbox One και στον υπολογιστή σας με Win10. Απλά πρέπει να έχετε Win10 OS στη συσκευή σας με όλες τις νεότερες αναβαθμίσεις και επίσης η κονσόλα You Xbox πρέπει να έχει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Στη συνέχεια, πρέπει απλώς να συνδεθείτε στον Λογαριασμό Xbox Lixe/Microsoft. 

Xbox Live Account

Χάρη σε αυτό, θα είστε μέλος της παγκόσμιας κοινότητας παικτών. Με το λογαριασμό μπορείτε να μοιραστείτε τα επιτεύγματά σας, να αναβαθμίσετε το avatar σας, να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και να παίξετε με τους φίλους σας. 

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε παίκτες με παρόμοια ενδιαφέροντα μέσω της αναζήτησης ομάδας και να δημιουργήσετε συλλόγους μαζί τους, στο Xbox One ή σε οποιαδήποτε συσκευή με Win10. Συμβουλή: κάθε μήνα υπάρχουν πάνω από ένα δισεκατομμύρο gameplays που πηγαίνουν σε ομάδες για πολλούς παίκτες. Οι διακομιστές λειτουργούν καλά, οπότε δεν χρειάζεται να ανυσυχείτε για τυχόν θραύσματα παιχνιδιών ή για αργό gameplay.

Παιχνίδια με υποστήριξη Xbox Play Anywhere.

Το μεγάλο γεγονός σχετικά με αυτή τη λειτουργία είναι εάν θα αγοράσετε ένα παιχνίδι που το υποστηρίζει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να παίξετε στο XboxOne ή W10 χωρίς επιπλέον πληρωμές. 

Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα παιχνίδια με:

  • http://www.xbox.com/

  • Η εφαρμογή Xbox (Windows 10, iOS, Android)

  • Το Κατάστημα των Windows ( Windows Store)

  • Microsoft.com

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το XBox Play Anywhere, θα τα βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Το στοιχείο σας προστέθηκε στο καλάθι

    Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες