Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργήστε καινούριο

Ρυθμίσεις

Η Γραμμή Παιχνιδιών στα Windows 10 θα αποκτήσει Spotify, Chat και άλλα συναρπαστικά νέα widget

Η Microsoft έχει ανακοινώσει τα νεότερα χαρακτηριστικά του Game Bar σε δοκιμές beta - και ακούγονται υπέροχα! Ας δούμε τι μπορείτε να περιμένετε και πώς να δοκιμάσετε τις νέες προσθήκες χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε την επίσημη κυκλοφορία.

Ποιό είναι το Game Bar στα Windows 10;

Το Game Bar εμφανίζεται πατώντας το πλήκτρο των Windows και το γράμμα G στο πληκτρολόγιό σας και εμφανίζεται ως ένα μικρό παράθυρο επικάλυψης στην οθόνη σας. Σας επιτρέπει να ελέγχετε ορισμένα εργαλεία και εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε το παιχνίδι σας ενώ παίζετε. Πρόσφατα, πήρε νέα widgets που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αν σας αρέσει να ακούτε μουσική, ενώ συνθλίβετε τους εχθρούς σας στο παιχνίδι!

Βελτιώστε την εμπειρία παιχνιδιού σας με τα widgets Spotify, Gallery και Social

Τι ακριβώς μπορείτε να περιμένετε από τα νέα χαρακτηριστικά;

Ηχογραφήστε το παιχνίδι σας με το Spotify

Δεν υπάρχει πλέον alt tabbing για να παραλείψετε ένα τραγούδι ή να φορτώσετε μια νέα λίστα αναπαραγωγής! Εάν η μουσική είναι ένα σημαντικό μέρος της εμπειρίας σας στο παιχνίδι, θα αγαπήσετε το γεγονός ότι μπορείτε να επιλέξετε μια λίστα αναπαραγωγής, να παίξετε ένα τραγούδι ή να αλλάξετε την ένταση χωρίς να αφήσετε ποτέ το παιχνίδι σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Spotify στον υπολογιστή σας. Εάν δεν το κάνετε, μεταβείτε στο κατάστημα της Microsoft για να μπορέσετε να δοκιμάσετε τη νέα δυνατότητα. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε εξειδικευμένα playlist για τα αγαπημένα σας παιχνίδια που θα ακούσετε κατά την αναπαραγωγή!

Δείξτε τα επιτεύγματά σας στα memes

Η δυνατότητα λήψης στιγμιότυπων οθόνης από το παιχνίδι σας είναι ήδη παρούσα στη γραμμή παιχνιδιών, αλλά με τη νέα βελτίωση, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε memes από τα στιγμιότυπα οθόνης σας επίσης! Απλά προσθέστε ένα κείμενο επικάλυψης στη φωτογραφία σας ή ένα βίντεο στη συλλογή της γραμμής παιχνιδιών και μοιραστείτε τις μεγάλες σας νίκες μέσω του Twitter.

Συνδεθείτε στους φίλους σας μέσω του κοινωνικού γραφικού widget

Η ενσωματωμένη πλατφόρμα Xbox Social για gamers θα σας επιτρέψει να έρθετε σε επαφή με τους φίλους σας γρήγορα και άνετα. Όχι μόνο μπορείτε να στείλετε ένα γρήγορο μήνυμα κειμένου ή φωνητική συνομιλία, αλλά μπορείτε επίσης να δείτε ποια παιχνίδια παίζουν οι φίλοι σας.


Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν τη μορφή φιλικών προς το χρήστη, εξαιρετικά προσαρμόσιμων γραφικών στοιχείων τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν και να μετακινηθούν όπως σας αρέσει. Αποτελούν το αποτέλεσμα της κοινότητας Insider Hub της Microsoft - μιας από τις ιδέες της Microsoft - που στοχεύουν στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με τη βοήθεια της ίδιας της κοινότητας παιχνιδιών.

Πώς να δοκιμάσετε τις νέες δυνατότητες

Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε όλες τις νέες δυνατότητες, θα χρειαστεί να γίνετε δοκιμαστής beta μέσω του κόμβου Insider. Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για να αποκτήσετε πρόσβαση στη beta έκδοση και να απολαύσετε ό, τι έχει να προσφέρει:

  1. Μεταβείτε στην επιλογή Έναρξη και γράψτε το "Xbox Insider Hub".
  2. Εκκινήστε την εφαρμογή ή τη κατεβάστε τη από το Microsoft Store αν δεν την έχετε ακόμα στον υπολογιστή σας.
  3. Συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στη Microsoft (αν δεν έχετε, θα πρέπει να το δημιουργήσετε).
  4. Θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε (Join) στο πρόγραμμα Xbox Insider.
  5. Μόλις συνδεθείτε, μεταβείτε στο Περιεχόμενο εμπιστευτικών πληροφοριών (Insider Content) στο επάνω αριστερό μέρος του παραθύρου της εφαρμογής (βρίσκεται κάτω από το εικονίδιο μενού).
  6. Επιλέξτε Windows Gaming και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα έκδοση beta.
  7. Πατήστε Win + G στο πληκτρολόγιό σας για να ανοίξετε τη γραμμή παιχνιδιών και δοκιμάστε τις νέες δυνατότητες μόνοι σας!

Σημείωση: Τα Windows 10 πρέπει να ενημερωθούν με τα Windows 10 build # 17763 ή νεότερη έκδοση (που σημαίνει ότι η ενημέρωση του Οκτωβρίου 2018 πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας).

Xbox Insider Hub στο Microsoft Store

Καλωσορίσατε στην κονσόλα Xbox Insider Hub

Συμμετοχή στο πρόγραμμα Insider

Μεταβείτε στο περιεχόμενο Insider

 

Δεν έχετε ακόμα τα Windows 10? Αγοράστε το στο e-shop μας από 64,99 €.

Η επιλογή σας προστέθηκε στο καλάθι

    Δωρεάν Παράδοση & επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες